Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Νέα από τον ΓΑΣ Έδεσσας

ΓΑΣ Έδεσσας - Φίλιππος Ν. Πέλλας 82-33 στην πρεμιέρα της Β΄ κατηγορίας

«Με το δεξί» ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο ΓΑΣ Έδεσσας, καθώς επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 82-33 επί του Φίλιππου Ν. Πέλλας. Ο κόουτς Μπιτέρνας ξεκίνησε τον αγώνα με τους Αντωνιάδη, Τσακώντση, Σταμπουλή, Υφαντίδη και Δοδόπουλο. Το ξεκίνημα ήταν νευρικό και για τις δύο ομάδες με το σκορ να βρίσκετε στο 3-3, τρία λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα. Στο σημείο αυτό ο ΓΑΣ άρχισε να βρίσκει ρυθμό και με τον Δοδόπουλο να σκοράρει και την ομάδα να παίζει καλή άμυνα, κατάφερε να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο έχοντας εξασφαλίσει διαφορά 10 πόντων (20-10).
Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα της πόλης μας εμφανίστηκε ακόμη καλύτερη στην επίθεση αλλά και στην άμυνα. Με τον Υφαντίδη να παίζει εξαιρετική άμυνα αλλά και να σκοράρει, τον Σταμπουλή να οργανώνει και τον Γάτσο να μαζεύει τα αμυντικά ριμπάουντ, ο ΓΑΣ «άνοιξε» την διαφορά στο σκορ. Το ημίχρονο βρήκε τον ΓΑΣ Έδεσσας να προηγείται με 49 – 20 έχοντας ουσιαστικά εξασφαλίσει την νίκη.
Στο 3ο δεκάλεπτο ο ΓΑΣ ξεκίνησε πολύ δυνατά, παίζοντας καλή άμυνα στους περιφερειακούς παίκτες του Φιλίππου, αναγκάζοντας τους σε λάθη που κατέληγαν σε εύκολα καλάθια. Μεγάλος πρωταγωνιστής του δεκαλέπτου ήταν ο Υφαντίδης που κατάφερε να πετύχει 14 πόντους.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΓΑΣ «κατέβασε ταχύτητα» περιμένοντας την λήξη του αγώνα. Ο κόουτς Μπιτέρνας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους του παίκτες που είχε στην διάθεση του με τους Γάτσο και Τότλη να πρωταγωνιστούν. Το τέλος του αγώνα βρήκε νικήτρια την ομάδα της πόλης μας με σκορ 82-33. 

Δεκάλεπτα: 20-10, 49-20 (ημιχ.), 68-24, 82-33 (τελικό).
ΓΑΣ Έδεσσας (Μπιτέρνας Γιάννης) : Μποζίνης 2, Αντωνιάδης 3, Γάτσος  11(1) Τσακώντσης 9, Σταμπουλής 9, Αργυρός 2, Τότλης 11, Μακρίδης , Μπίκου, Υφαντίδης 22, Δοδόπουλος Χ. 13(1)
  
Ήττα για το Παιδικό του ΓΑΣ Έδεσσας από τον Ζαφειράκη Νάουσας με σκορ 78-21.

Την βαριά ήττα με σκορ 78 - 21 από τον Ζαφειράκη Νάουσας γνώρισε η παιδική ομάδα του ΓΑΣ, στην παρθενική της εμφάνιση. Το παιχνίδι τελείωσε πολύ γρήγορα, καθώς η ομάδα του Ζαφειράκη με την έναρξη του αγώνα πήρε το προβάδισμα και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα του ΓΑΣ. Πρωταγωνιστής από την ομάδα της πόλης μας ήταν ο Μποζίνης που σκόραρε τους 18 από τους 21 πόντους της ομάδας.

ΓΑΣ Έδεσσας (Μπιτέρνας Γιάννης): Μποζίνης 18, Μισσελής, Λουκόφτσης 1, Κορδάλης 2, Τέντζερης, Αδάμ, Καιλίδης, Γάτσος, Συμεωνίδης, Παπαδόπουλος, Σινιόσογλου     

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ

Την Κυριακή η ακαδημία μπάσκετ του ΓΑΣ Έδεσσας πραγματοποίησε εκδρομή στη Νάουσα για φιλικούς αγώνες με την ακαδημία μπάσκετ του Ζαφειράκη Στις φιλικές αναμετρήσεις που έγιναν έλαβαν μέρος αθλητές γεννημένοι τα έτη 2008 έως 2002. Οι αθλητές και αθλήτριες του ΓΑΣ Έδεσσας και του Ζαφειράκη κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των γονέων τους που παρακολουθούσαν τις αναμετρήσεις από την κερκίδα. Ήταν μια πολύ ωραία εκδρομή με τους αθλητές/τριες να κερδίζουν τις εντυπώσεις  γεμίζοντας ικανοποίηση τους γονείς τους και τους ανθρώπους του συλλόγου. Ο ΓΑΣ Έδεσσας ευχαριστεί τον Ζαφειράκη για την φιλοξενία και ευελπιστεί σύντομα να την ανταποδώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: