Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Θετικές οι εντυπώσεις από το τουρνουά φιλικών αγώνων που διοργάνωσαν οι "Ίκαροι" Γιαννιτσών

Θετικές ήταν οι εντυπώσεις που άφησε το  τουρνουά φιλικών αγώνων  μπάσκετ  που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Κλειστό Γυμναστήριο Μυλοτόπου με διοργανωτές τους "Ίκαρους" Γιαννιτσών και φιλοξενούμενους την Ακαδημία "Shooters" από τη Φλώρινα.
Το καλό κλίμα, η φιλική διάθεση και η συμμετοχή αθλητών και από τις δύο  ομάδες τροφοδότησαν με χρήσιμες εμπειρίες τους εκατοντάδες μικρούς  αθλητές-τριες  που συμμετείχαν σε αυτό.Οι υπεύθυνοι προπονητές των "Ικάρων" Σπόντης Νίκος και Σερέτης Θεολόγος και των "shooters" Μίμης Μαρκόπουλος αλλά   και οι γονείς των παιδιών που κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις για την άρτια διοργάνωση του τουρνουά καi το θέαμα που προσέφεραν οι διαγωνιζόμενοι.
"...Το πλήθος της συμμετοχής στο τουρνουά και το ταλέντο των αθλητών, είναι ένα δείγμα ότι ο χώρος του μπάσκετ στην πόλη μας έχει τεράστιες δυνατότητες και οι Ίκαροι ", όπως δήλωσε ο Σπόντης Νίκος  στα Μ.Μ.Ε.,".. θα κάνουν  το παν για να τις αξιοποιήσουν  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο...Χρωστάμε μια ανταπόδοση στους φίλους της Φλώρινας που θυσίασαν ολόκληρη την ημέρα τους για ν' αγωνιστούν μαζί μας!...".
"...Για μια ακόμα φορά ο Μίμης Μαρκόπουλος και οι φοβεροί "shooters" του ,μας τίμησαν με την πολυπληθή παρουσία τους και με την απαράμιλλη μαχητικότητα και το πηγαίο ταλέντο τους!...Τους ευχαριστούμε εκ βάθους καρδιάς!..."δήλωσε ο κόουτς Σερέτης Θεολόγος.
Με το κλείσιμο του τουρνουά, οι δύο Ακαδημίες έδωσαν το επόμενο ραντεβού για την Φλώρινα, όπου σίγουρα  θα υπάρξουν και πάλι, πολλές και έντονες, καλαθοσφαιριστικές συγκινήσεις.










Δεν υπάρχουν σχόλια: