Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Η «αντίδραση» έφερε δράση

Η επίμονη προβολή και ανάρτηση του προβλήματος του καθαρισμού δρόμων και κρασπέδων στην Πέλλα από την ανεξέλεγκτη φυσική βλάστηση, καθώς και οι αντιδράσεις κατοίκων, έφεραν αποτέλεσμα. Βέβαια έπρεπε να υπάρχει και η ανάλοφη διάθεση και η ευαισθησία του νέου αντιδημάρχου που εμείς εδώ στην Πέλλα τη θεωρούμε δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη και γι' αυτό άλλωστε επιθυμούσαμε διακαώς τον ορισμό του στο συγκεκριμένο αξίωμα, για να υπάρξει και η σχετική δράση...
 Έτσι οι σχεδόν απροσπέλαστοι δρόμοι και τα χορταριασμένα κράσπεδα καθαρίστηκαν με εντολή του αντιδημάρχου από συνεργείο του δήμου σε πέντε περιοχές της Πέλλας που το πράγμα είχε φτάσει στο απροχώρητο. Και ο φωτισμός αποκατάσταθηκε, έστω και με καθυστέρηση μιας περίπου σκοτεινής εβδομάδας. Η φροντίδα της καθημερινότητας του πολίτη δεν κοστίζει, αλλά αξίζει πολύ περισσότερο απ' ότι μπορούν να φανταστούν ορισμένοι που άφηναν να διαιωνίζεται η κατάσταση.και να λιμνάζουν τα προβλήματα. Εύγε στον αντιδήμαρχο που ενήργησε άμεσα και έλυσε το πρόβλημα.
Εύχομαι να ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες δράσεις προς την κατεύθυνση της εξυπηρέτησης της καθημερινότητας του πολίτη και της φροντίδας και του σεβασμού του τόπου που ζούμε. Θα επανέλθω λείαν συντόμως αναδεικνύοντας τοπικά θέματα που αφορούν οικισμό και πολίτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: