Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση των εργαζομένων με το νέο πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.

Το πλαίσιο της λειτουργίας της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. και του στόχους της νέας διοίκησης για το επόμενο διάστημα περιέγραψε στους εργαζόμενους της -τους οποίος χαρακτήρισε «πολύτιμους συνεργάτες» - ο νέος πρόεδρος της επιχείρησης κ. Κωνσταντίνος Μπαλτζίδης στην πρώτη συνάντηση (γνωριμίας) που είχε μαζί τους την Παρασκευή το μεσημέρι, στην αίθουσα Πληροφόρησης Νέων, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.
Ο κ. Μπαλτζίδης μιλώντας στους εργαζόμενους όλων των υπηρεσιών και των δομών της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Πέλλας επισήμανε ότι «το γραφείο του θα είναι ανοιχτό για τον καθένα από όλους ξεχωριστά για οποιοδήποτε θέμα ή πρόβλημα αντιμετωπίζουν», τονίζοντας παράλληλα την βούληση και επιθυμία του για την συνέχιση της καλής συνεργασίας που είχαν μέχρι τώρα οι εργαζόμενοι με τους προκατόχους του «ώστε να λύνεται κάθε πρόβλημα στη γέννησή του», όπως είπε χαρακτηριστικά.
«Η επιχείρηση αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα τμήματα του δήμου Πέλλας και εμείς μπορούμε να την κρατήσουμε ψηλά», πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας ότι «πρώτος στόχος μας είναι να στηρίξουμε τον συνάνθρωπό μας, τον ηλικιωμένο, την μητέρα, το παιδί, αλλά και να συμβάλλουμε στην προώθηση και στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας.». Όπως έχω ξανατονίσει, στις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που βιώνουμε, η κοινωνική αλληλεγγύη και ο πολιτισμός πρέπει να αποτελούν -και αποτελούν- τις βασικές μας προτεραιότητες».

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

¨¨ΝΟΥΜΕΡΟ¨¨ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΚΡ.ΒΡΥΣΗΣ ??? ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ??? ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ??? ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ???

Ανώνυμος είπε...

Ευκολη απαντηση σε ευκολη ερωτηση. Μα φυσικα ο μαυρουλης προεδρος της δηκεπαπ Και να ηταν μονο αυτα ? Ποσα ακομη σχολεια με απ ευθειας αναθεση απο τον νοικοκυρη Σταμκο ? Σουργελο ειναι ο ανθρωπακος που μπατιρισε αποτομα και τα κανει ολα. Ενα πουλακι-ρουφιανακι μου σφυριξε οτι τωρα τελευταια εχει μεγαλο αγγουρι στον κ@λ@ του και περιμενει να του το βγαλει η Κατερινα με τον Παυλακη....

DEXIHAF είπε...

Αν ήταν άστρα τα φιλιά σου
και τα `χαν άλλοι ουρανοί
θα `ταν αλλιώς ο κόσμος τώρα
θα `χαν και τα πουλιά φωνή
Mουσική:Γιάννης Μαρκόπουλος
Στίχοι: Μάνος ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Παρεμπιπτόντως να τα προσέχεις τα «πουλάκια». Τώρα που χειμωνιάζει φωλιάζουν όπου βρουν.

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ ΩΡΑΙΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΔΕΧΙΧΑΦ. ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙς ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΦΛΕΒΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ ΚΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕΣ DEXIHAF ΚΟΥΝΗΘΗΚΑΝ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις;Εγω γιατί νομίζω πάγωσαν απο το βράδυ στις 25/05/2014 που εφαγες τέτοια παπαρα για δεύτερη φορα;Το νου στο Μπαλτζιδη γιατί κακομοιρη αν ανοίξει το στόμα του δεν σε γλιτώνει ούτε ο θεός ο ίδιος Λυκουρεζο.

DEXIHAF είπε...

Επιτέλους, απαντήθηκε το ερώτημα. Ναι, είναι αλήθεια. Γίνονται θαύματα και σήμερα.
Τα κουρκουμπίνια του Γιώργου κουνήθηκαν.
Χαρά που πήρε ο ευνούχος!!!!