Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Αδύνατη η εξόφληση των τελών κυκλοφορίας 2015 στα ΕΛ.ΤΑ. Πέλλας

Οι κάτοικοι της Πέλλας που έχουν όχημα ή οχήματα στην κατοχή τους και φυσικά την υποχρέωση πληρωμής τελών κυκλοφορίας, δεν θα μπορούν όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα, να τα εξοφλούν στο τοπικό υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ.. Θα πρέπει να επιλέξουν διαφορετικούς τρόπους και τόπους για να το πράξουν.
Κι αυτό γιατί όσες πληρωμές γίνονται στο ηλεκτρονικό σύστημα του υποκαταστήματος, δεν εμφανίζονται αυθημερόν αλλά την επόμενη μέρα, κι αυτό αποτελεί το «αγκάθι» για το ΥΠ.ΟΙΚ.και το κρατικό εισπρακτικό μηχανισμό,το οποίο επιθυμεί η συναλλαγή να γίνεται online και τα χρήματα να εμφανίζονται αμέσως, δηλαδή τη στιγμή της συναλλαγής! Να μην πάει καμία μέρα χαμένη, το «εισπρακτικό δόγμα» της Κυβέρνησης, έστω κι αν ευτό δεν εξυπηρετεί και ταλαιπωρεί τους πολίτες. Κάτι ανάλογο είδαμε βεβαίως και με τις δόσεις του ΕΝ.Φ.Ι.Α. πριν λίγο καιρό όταν μπήκε στην ζωή μας ο νέος φόρος ακινήτων, με το τοπικό υποκατάστημα να μην δέχεται τις πληρωμές.
Έστι μ' αυτά και μ' αυτά, μία ακόμη μικρή ταλαιπωρία περιμένει του πολίτες, που θα πρέπει να κατευθυνθούν προς τα Γιαννιτσά ή τα Κουφάλια, σε τράπεζες και ΕΛ.ΤΑ. για να καταφέρουν επιτυχώς να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια: