Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Αλμωπός Αριδαίας - Πέλλα (3-0)6-0. Απαγορεύεται η έξοδος!

Σ' ένα παιχνιδι που δεν αντέχει σε καμιά κριτική, η ομάδα μας διασύρθηκε σε ακόμη μια δύσκολη έδρα από τον πολύ καλό σήμερα Αλμωπό. Αν αναλογιστεί κανείς ότι σε τρεις αγώνες με ομάδες που πρωταγωνιστούν και διεκδικούν το πρωτάθλημα, έχουμε δεχθεί 17 γκολ και δεν έχουμε πετύχει κανένα, μάλλον θα πρέπει μεταξύ σοβαρού και αστείου δύο τινά να συμβούν, που φυσικά δεν γίνεται να συμβούν: είτε να απαγορευθεί η έξοδος της ομάδας από την Πέλλα σε ανάλογα παιχνίδια με δυνατούς αντιπάλους για να διαφυλάξουμε τουλάχιστον όσο μπορούμε, το αγωνιστικό κύρος και την υστεροφημία μας, είτε να απαγορευθεί η έξοδος-μετακίνηση των φιλάθλων μας για να μην ξαναζήσουν παρόμοια «δράματα». Βέβαια υπάρχουν ρεαλισιτκά πράγματα που μπορούν να συμβούν, αλλά άλλοι είναι οι αρμόδιοι που θα τ' αποφασίσουν και θα τα υλοποιήσουν  Το ότι υπάρχουν και χειρότερα(βλέπε Ριζάρι), μάλλον αυτό δεν φαντάζει από μόνο του και πολύ ικανό να μας παρηγορήσει.
Το σύστημα "όσα πάνε και όσα έρθουν" που εφαρμόζουμε, εξόφθαλμα έδειξε να μην μας ευνοεί ακόμη και με ομάδες χαμηλής δυναμικότητας, αλλά πολυ περισσότερο με ομάδες της φετινής δυναμικότητας του Αλμωπού, του Εδεσσαϊκού, του Άσπρου και της Κρύας Βρύσης, αφού με την αμυντική «αφέλεια» που επιδεικνύουμε, δεν μας "πάει" τίποτα και μας "έρχονται" πολλά! Σήμερα ακόμη κι αν σκοράραμε και στις 5-6 πολύ καλές ευκαιρίες είναι αλήθεια που δημιουργήσαμε, θεωρώ σίγουρο ότι δεν θα παίρναμε ούτε την ισοπαλία, αφού επιτρέψαμε τον αντίπαλο να δημιουργήσει διπλάσιες!
Τέλος θα πω ότι με όλες τις αδυναμίες, τις ελλείψεις και τις ανεπάρκειες, αυτής της ομάδας μ' αυτό το έστω ελλιπή, άπειρο αλλά ποιοτικό υλικό, δεν της αξίζει μ' αυτό τον τρόπο να εκτίθεται στις ορέξεις των αντιπάλων και να διασύρεται.
Η σύνθεση: Ογκανέζωβ, Σταυρακάκης, Καμπούρης, Νουσιόπουλος, Ριζόπουλος(Βόλκος), Χωραφάς(Τόζογλου), Μπουράκης, Χαχαμίδης(Παναγιωτέλης), Γεωργιάδης, Μπρατσούδης, Καραμούζας.






Δεν υπάρχουν σχόλια: