Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Πρώτη ήττα για τον ΓΑΣ Έδεσσας 55-48 από τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο ΓΑΣ Έδεσσας από τον Μ. Αλέξανδρό Γιαννιτσών με 55-48. Η ομάδα την Έδεσσας παρουσιάστηκε κατώτερη από προηγούμενες εμφανίσεις της κυρίως στον επιθετικό τομέα.
Ο κόουτς Γιώργος Σταυρόπουλος ξεκίνησε των αγώνα με τους Αντωνιάδη, Λούση, Σταμπουλή, Υφαντίδη και Δοδόπουλο. Ο ΓΑΣ ξεκίνησε νωθρά των αγώνα γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η ομάδα των Γιαννιτσών, που ανέλαβε τα «ηνία» του αγώνα. Με τους Υφαντίδη και Δοδόπουλο να αποτελούν την μοναδική απειλή για το αντίπαλο καλάθι, ο ΓΑΣ Έδεσσας προσπαθούσε  να βρίσκεται κοντά στο σκορ. Το 1ο δεκάλεπτο βρήκε την ομάδα των Γιαννιτσών να έχει προβάδισμα 7 πόντων (20-13).
Στα πρώτα λεπτά του 2ου δεκαλέπτου ο ΓΑΣ αφυπνίστηκε και με ένα επί μέρους σκορ 4-11, κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με σκορ 24-24. Από το σημείο αυτό και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η ομάδα την Έδεσσας έπαθε «επιθετικό μπλακ άουτ», αφού δεν σημείωσε κανένα πόντο. Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα των Γιαννιτσών μπροστά στο σκορ με 34-24.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε καλύτερα για τον ΓΑΣ που κατάφερε να παίξει καλή άμυνα και με τους Υφαντίδη και Σταμπουλή να βρίσκει επιθετικές λύσεις. Το παιχνίδι πλέον είχε αποκτήσει πολύ ένταση και δύναμη με τους διαιτητές να κλείνουν τα μάτια σε πολλές φάσεις που οι παίκτες των Γιαννιτσών έκαναν δυνατά φάουλ τα οποία δεν υπόδειξαν. Στο σημείο αυτό ο ΓΑΣ «έχασε» από τραυματισμό τον Λούση. Ο ΓΑΣ συνέχισε να είναι απελπιστικά άστοχος μην μπορώντας να μειώσει το σκορ και το ματς έφτασε στο τέλος του, με την ομάδα των Γιαννιτσών να παίρνει την νίκη με σκορ 55-48.
Κακή η διαιτησία των Χατζηχαρίση Καπουρτίδη, που επέτρεψαν το πολύ σκληρό παιχνίδι των παικτών της ομάδα των Γιαννιτσών, που πολλές φόρες έπαιζαν στα όρια του  αντιαθλητικού φάουλ. Παρά το γεγονός ότι σε δύο καταφανέστατες περιπτώσεις σφύριξαν αντιαθλητικά φάουλ, υπήρχαν πολλές άλλες στις όποιες «έκλεισαν τα μάτια», μάλλον επηρεασμένοι από την φραστική επίθεση που δέχτηκαν από φίλαθλο την τοπικής ομάδα, λίγο μετά την έναρξη του αγώνα.               
  Δεκάλεπτα: 20-13, 34-24 (ημιχ.), 40-34, 55-48 (τελικό).
ΓΑΣ Έδεσσας (Σταυρόπουλος Γιώργος): Σταυρόπουλος, Αντωνιάδης 2, Γάτσος 3(1) Τότλης 1, Λούσης 2, Σταμπουλής 9(1), Αργυρός,  Μακρίδης Ε., Υφαντίδης 18, Μπίκου, Δοδόπουλος 13 .
Την επόμενη αγωνιστική ο ΓΑΣ αντιμετωπίζει τον Μ. Αλέξανδρο Λεπτοκαρυάς Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος το Σάββατο 29/11 στις  20:30 στο ΔΑΚ Έδεσσας.
Αρκετός κόσμος και των δύο ομάδων παρακολούθησε το παιχνίδι σε ένα πολύ καλό κλίμα, αν εξαιρέσουμε το επεισόδιο των πρώτων λεπτών
  
Ετήσιος χορός ΓΑΣ Έδεσσας
Τον ετήσιο χορό του θα πραγματοποιήσει ο ΓΑΣ Έδεσσας την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου στη Μουσική Ταβέρνα Αρχοντικό (πρώην Ξένος). Η εκδήλωσης θα ξεκινήσει στις 21:00. Η τιμή πρόσκληση είναι στα 15 Ευρώ για τους ενήλικες και στα 10 ευρώ για τα παιδιά. Προσκαλούμε τους γονείς με τα παιδία τους και τους φίλους του συλλόγου, να έρθουν για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί, αλλά και να γνωριστούμε καλύτερα.                                                                                            
Με εκτίμηση το Δ.Σ. του ΓΑΣ Έδεσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια: