Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Δίκαιες οι ανησυχίες του πρώην πολιτευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Ν. Πέλλας Γιόφκου Θωμά

Με αφορμή τις πρόσφατες προκλήσεις της Τουρκίας τόσο στην κυπριακή ΑΟΖ με το τουρκικό σεισμογραφικό Barbaros, όσο και στα χωρικά μας ύδατα και τον ελληνικό εναέριο χώρο, ο πρώην πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Ν. Πέλλας Γιόφκος Θωμάς, δηλώνει πως δυστυχώς δικαιώνονται οι υποψίες και οι φόβοι που εξέφρασε παλαιότερα, ότι με πρωθυπουργό Νταβούτογλου, η Τουρκία θα γινόταν πιο προκλητική, πιο απειλητική, πιο επεκτατική και σαγέστατα πιο φιλοπολεμική. Ο κ. Γιόφκος προέβει στην παρακάτω δήλωση:
«Δίκαιες οι ανησυχίες μου που εξέφρασα στο παρελθόν εις το @Pella, όσον αφορά την πρωθυπουργία Nταβούτογλου και την αδηφάγο του όρεξη όπως και της Τουρκίας με τον ασύδοτο επεκτατισμό της σε βάρος της. αδερφής και αλληλένδετης Κύπρου, αλλά και της Ελλάδος. Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από έναν ακόμη αιματηρό πόλεμο Τουρκίας - Κύπρου αλλά και Ελλάδος - Τουρκίας.
Όσοι δεν το καταλαβαίνουν, πλανώνται πλάνην οικτράν… Όπως και να χει, η προσοχή του ελληνικού κράτους θα πρέπει να στραφεί στην Τουρκία και την Κύπρο. Άμεσα και με μεγάλες επιφυλάξεις…
Κύριε πρωθυπουργέ κύριε Δένδια, έλληνες απανταχού της γης να είστε σε εγρήγορση!!!!!!!!!!! Πρέπει να έχουμε αντανακλαστικά πολέμου και ας μην συμβεί ποτέ!!!!»

πρώην πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Ν. Πέλλας
Θωμάς Γιόφκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: