Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Νέα του ΓΑΣ Έδεσσας

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΓΑΣ Έδεσσας για το σημαντικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Αλμωπίας, το Σάββατο 8 Νοεμβρίου στις 20:30 στο κλειστό γυμναστήριο της Αριδαίας.
Η προετοιμασία γίνεται κάτω από αντίξοες συνθήκες που δυστυχώς θα μας συνοδεύουν όλη την αγωνιστική χρονιά. Οι προπονήσεις του ανδρικού τμήματος γίνονται κατά κύριο λόγο στο κλειστό γήπεδο του ΕΠΑΛ και για αυτό ευχαριστούμε την διοίκηση του σχολείου. Μόνο μια (1) προπόνηση γίνεται στο ΔΑΚ Έδεσσας που αποτελεί και την φυσική έδρα της ομάδας. Δυστυχώς η αρμόδια αντιδημαρχία του Δήμου μας, δεν ικανοποίησε το αίτημα του συλλόγου για μία δεύτερη προπονητική ώρα στο ΔΑΚ της πόλης μας, αξιοποιήσιμη από την ανδρική ομάδα, (στον σύλλογο μας έχουν δοθεί τρία (3) προπονητικά ωράρια, εκ τον οποίων μόνο το ένα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την ανδρική ομάδα του συλλόγου).
Παρά την δύσκολη κατάσταση οι αθλητές του ΓΑΣ Έδεσσας θα προσπαθήσουν για το καλύτερο κατά την διάρκεια της αθλητικής χρονιάς, ευχόμενοι την επόμενη χρονιά η ομάδα να αντιμετωπιστεί με μεγαλύτερο σεβασμό.
Επιστρέφοντας στα αγωνιστικά, ο ΓΑΣ έχοντας το 3 στα 3 στα μέχρι τώρα παιχνίδια του, φιλοδοξεί να πετύχει μία ακόμη νίκη που θα του δώσει τη δυνατότητα να επανέλθει στην κορυφή της βαθμολογία του πρωταθλήματος, μετά το ρεπό που είχε η ομάδα. Ο κόουτς Γιώργος Σταυρόπουλος θα έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στην διάθεση του για το δύσκολο παιχνίδι του Σαββάτου. Ο Άγγελος Λούσης σταδιακά «ανεβάζει ρυθμούς» και θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα μετά τον τραυματισμό του, ενώ τραυματίας παραμένει ο Βαγγέλης Μακρίδης.
Πολλοί φίλοι του συλλόγου και του αθλήματος, αναμένεται να ακολουθήσουν την ομάδα στην Αριδαία για να την στηρίξουν στην δύσκολη προσπάθεια της.

Ετήσιος χορός ΓΑΣ Έδεσσας
Η Διοίκηση του συλλόγου ανακοινώνει ότι ο ετήσιος χορός του ΓΑΣ Έδεσσας θα γίνει την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου στην μουσική ταβέρνα Αρχοντικό (πρώην Ξένος). Ήδη τα μέλη του Δ.Σ. έχουν κινητοποιηθεί ώστε η εκδήλωση να έχει επιτυχία. Το Δ.Σ καλεί τα μέλη, τους αθλητές και τους φίλους του συλλόγους, να ενισχύσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ήττα του παιδικού από τον Κεραυνό Άσπρου       
Την ήττα γνώρισε η παιδική ομάδα του ΓΑΣ Έδεσσας από τον Κεραυνό Άσπρου με σκορ 25-56. Η νεαροί αθλητές του ΓΑΣ μόνο στην αρχή του αγώνα κατάφεραν να βρίσκονται κοντά στο σκορ παίζοντας καλή άμυνα. Το τέλος του 1ου δεκαλέπτου βρήκε την ομάδα του Άσπρου να προηγείται με 11-14. Η συνέχεια δεν ήταν καλή για την παιδική ομάδα του ΓΑΣ καθώς παρά την καλή προσπάθεια στην άμυνα, η μπάλα έμπαινε στο  αντίπαλο καλάθι με το σταγονόμετρο. Σταδιακά η ομάδα του Κεραυνού ξέφυγε στο σκορ και κατάφερε να επικρατήσει εύκολα με 25-56.
Δεκάλεπτα: 11-14, 16-28 (ημιχ.), 20-43, 25-56 (τελικό).
ΓΑΣ Έδεσσας (Σταυρόπουλος Γιώργος): Λουκόφτσης, Καίσαρης,  Κορδάλης 7, Μποζίνης 17, Τεντζέρης, Σαμπάλης 2, Αδάμ , Γάτσος, Συμεωνίδης 2, Παπαδόπουλος, Σινιόσογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: