Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Θωμάς Γιόφκος: Η ελληνικότητα της Μακεδονίας είναι αδιαπραγμάτευτη! - Στήριξη στον πρόεδρο Γιώργο Καρατζαφέρη

Σχετικά με την ελληνικότητα της Μακεδονίας δεν χρειάζοναι και πολλές διευκρινήσεις για το ότι η Μακεδονια είναι μία και είναι ελληνική κύριε Μάθιου Νίμιτς. Και πάντα έτσι θα είναι, αυτό δεν μπορεί να αλλάξει!!!! Όσο και αν προσπαθήσουν όλα τα ανθελληνικά κέντρα εντός και εκτός Ελλάδας. 
Η ίδια η ιστορία του μεγάλου ελληνα στρατηλατη Μεγάλου Αλεξάνδρου θα επισκιάζει για. πάντα κάθε προσπάθεια αλυτρωτικής συμπεριφοράς ως προς την νόθευση και διαστρέβλωσή της αλήθειας, αλλά και υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας μας. 
Κύριε Νίμιτς ενημερώστε τον κύριο Σόρος, ότι όταν κάποα στιγμή δεν θα υπάρχει και η ιστορία απλά θα τον ξεχάσει, αλλά οχι και η θεία Νέμεσις!!!! Όσον αφορά τον μεγάλο έλληνα μακεδόνα στρατηλάτη, η ιστορία του κόσμου όχι μόνο δεν τον ξέχάσει ποτέ, αλλά έχει γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα ως αναπόσπαστο κομμάτι της!!! Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν, είναι και παραμένει Μακεδών, Έλλην και πολύτιμο κομματι της κοσμογονιας που επέφερε στον αρχαίο πολιτισμο σε ολο τον τότε γνωστό κοσμο και αποτελεί παράδοση και συνέχεια ολόκληρου του δυτικού κόσμου..
Ενημερώστε επίσης εάν προλάβετε τον κύριο Σόρος, οτι δεν θα υπάρχουν πάντοτε έλληνες πολιτικοί.που θα ενδίδουν με τόση ευκολία στις ορέξεις των. εχθρικών μας γειτόνων και κυρίως των Σλάβων της Βαρντάρσκα και όχι μόνο. Η ανταπάντηση θα επέλθει σύντομα, δια παντός και αμετάκλητα!! Η ιστορία για πολλοστή φορά θα γράψει για τους έλληνες και πάλι!!!!!! Τους έλληνες του πολιτισμού και των κοσμογονικών αλλαγών που επέφεραν στον δυτικό πολιτισμό μέσα στους αιώνες.
Δήλωση στήριξης στον πρόεδρο του ΛΑ.Ο,.Σ. Γιώργο Καρατζαφέρη
Όσον αφορά τον πρόεδρό μας τον Γιώργο Καρατζαφέρη, δεν υιοθετώ κανένα απολύτως δημοσίευμα εναντίον του, απ' όσο μεγαλόσχημο δημοσιογράφο και αν γράφεται, κι απ' όποιο μεγάλης κυκλοφορίας έντυπο. Επίσης στηρίζω τον προεδρο μας και συνεχιζουμε μαζί τον κοινό αγωνα μας για την επαναφορά του κόμματος του ΛΑ.Ο.Σ. εις τα κοινοβουλευτικά έδρανα 
Και παλι να πολεμήσουμε όλα εκείνα τα δόλια εγχώρια και ξένα συμφέροντα, που αιματοκυλούν καθημερινά εκατομμύρια ελλήνων.
Όσον αφορά τέλος το δημοσίευμα της Real News και οιασδηποτε αλλης εφημεριδας, θέλω να τους υπενθυμίσω ότι το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ. ανεβαίνει όσο και αν δεν αρέσει αυτό σε καποιους. Επανερχόμαστε στο ελληνικό κοινοβούλιο και όλη αυτή τη λάσπη θα την επιστρέψουμε πίσω σε όσους μας την έριξαν.

Γιόφκος Θωμάς, πρώην πολιτευτής ΛΑ.Ο.Σ. Ν. Πέλλας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μμμμαλιστα....εδω εχουμε την πληρη επιβεβαιωση του Σαμιουελ Τζακσον που που ελεγε:ο πατριωτισμος ειναι το τελευταιο καταφυγιο των απατεωνων.Κι ενας τετοιος κοινος απατεωνας και πατριδοκαπηλος ειναι ο Καρατζαφυρερ.Και απ οτι βλεπω τα διδαξε και στα μελη του κομματος του τα κολπα.Βγαζουμε μια ανακοινωση με πολλες αναφορες στην πατριδα-αγγιζουμε ευαισθητες χορδες για να συγκινησουμε τα πληθη-βαζουμε και καμια αρχαιοελληνικη φραση κι εδεσε το γλυκο!Ενας αχταρμας δηλαδη αρκει να μην βγαινει νοημα.Και τσουπ δινουμε και μια στηριξη στον αρχηγο μπας και την βολεψουμε.Για την ταμπακερα βεβαια ουτε λογος.Τα 1,6 μυρια εξαλλου ειναι ασφαλη στους φοροπαραδεισους της Καραιβικης.Και κατι τελευταιο προς τους οψιμους αρχαιοελληναραδες:Η Ελλαδα και οι ελληνες εγιναν παγκοσμιως αποδεκτοι για τη γεννηση της Δημοκρατιας και της Δικαιοσυνης και μονο αν τα επαναφερουμε θα γινουμε γνωστοι.Με λιγα λογια Καρατζαφυρερ και λοιπα φασιστοειδη των ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΧΑ φυλακη και 0%

Ανώνυμος είπε...

Ο πατριωτισμός είναι καλό. Όσο αφορά το φασισμό και τον κομουνισμο αυτά τα δυο συμπλέουν, μίας και τα δύο αυτά πολιτεύματα καταπιέζουν το λαό . Δες παραδείγματα πρώην Σοβιετική Ένωση Βόρεια Κορέα κ.α.