Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΙΚΑΡΟΥΣ" ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Εξαιτίας της αστοχίας των ελεύθερων σούτ γνώρισε  την  ήττα από τον Μέγα Αλέξανδρο στο κυριακάτικο μπασκετικό  ντέρμπυ ,  για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ η Ακαδημία των Ικάρων.                          
Οι  φιλοξενούμενοι Ίκαροι κατάφεραν  να είναι ανταγωνιστικοί  σε  όλο το διάστημα του αγώνα χάνοντας όμως τελικά το ντέρμπυ στις λεπτομέρειες.
"....Νιώθω ότι εξαντλήσαμε τις δυνάμεις μας και τις πιθανότητες μας  για να κερδίσουμε αλλά  χρειαζόταν κάτι παραπάνω.... όταν κάνουμε άστοχα ελεύθερα σούτ  και  χαρίζουμε  σωρεία  επιθετικών  ριμπάουντ, είναι δύσκολο   να κερδίσουμε  και έτσι η εξέλιξη  ήταν αυτή που ήταν....." δήλωσε ο κόουτς των Ικάρων Σπόντης Νίκος.
".. Είχαμε μία εβδομάδα  σκληρής προετοιμασίας, δουλέψαμε  πολύ για αυτό το παιχνίδι και  θέλαμε  να κάνουμε μια καλή εμφάνιση για να ικανοποιήσουμε τον εαυτό  μας, πράγμα που καταφέραμε.
Ο αντίπαλος  μας  δυσκόλεψε περισσότερο από  τις άλλες ομάδες που παίξαμε ... Το παιχνίδι ήθελε ιδιαίτερη προσοχή, αυτοσυγκέντρωση  και ψυχραιμία. Τα επιθετικά μας συστήματα δούλεψαν πάρα πολύ καλά , η άμυνά μας ήταν αυτή που έπρεπε απλά χρειαζόμασταν περισσότερη τύχη..
 Σε γενικές γραμμές  ήταν άλλη μια καλή εμφάνιση, η οποία έχασε την  ιδιαίτερη αξία της  γιατί συνδυάστηκε με ήττα.  Δεν πειράζει όμως , τώρα πλέον βγαίνει στο γήπεδο η  καλή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις..Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την υπερπροσπάθειά τους!. Η ατμόσφαιρα σε γενικές γραμμές ήταν καλή και αθλητική και νομίζω ότι κερδίσαμε όλοι μας από αυτό...
Καλή συνέχεια σε όλους!..."
"...Χάσαμε  το  ντέρμπυ  γιατί   τα μεγάλα ματς κρίνονται συνήθως στο πέντε εναντίον πέντε. Για να κερδίσεις ένα ντέρμπυ πρέπει να έχεις μεγαλύτερη παραγωγικότητα και αποφασιστικότητα στην επίθεση, εκτός από την  συνεχή καλή αμυντική λειτουργία...." είπε με τη σειρά του ο Σερέτης Θεολόγος , προπονητής των Ικάρων.".... Το παιχνίδι ήταν κλειστό στην μεγαλύτερη διάρκειά του  και ο Μέγας  εκμεταλλεύτηκε την  αστοχία μας στα ελεύθερα σούτ. Δεν έχεις μεγάλες πιθανότητες πιθανότητα να κερδίσεις μόνο με ισχυρή  άμυνα  χρειάζεται και παραγωγική επίθεση.Μπράβο στα παιδιά γιατί έκλεισαν πολλά υπερφίαλα "στόματα" που μιλούσαν για συντριβή των Ικάρων το τελευταίο διάστημα...Είμαι πεπεισμένος ότι στο ματς του δεύτερου γύρου η ομάδα μας θα είναι αυτή η νικήτρια όταν μάλιστα θα παίξουμε χωρίς απουσίες ...Επίσης θα πρέπει να τονιστεί  ότι στην τρυφερή αυτή ηλικία η χαρά της  συμμετοχής  έχει για μας τον πρωτεύοντα ρόλο και όχι η νίκη σαν αυτοσκοπός και αυτό προσπαθούμε να εφαρμόσουμε στους Ίκαρους!...."






Δεν υπάρχουν σχόλια: