Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

FC Megas Alexandros GAP: Ο Μέγας Αλέξανδρος του πελλιώτη Βασίλη Στεφανίδη, «επελαύνει» στα γερμανικά ερασιτεχνικά γήπεδα

Προπονητής, παίκτης αλλά και «συνιδρυτής» ο πελλιώτης Βασίλης Στεφανίδης, ως οικονομικός μετανάστης πλέον κάνει το «μεταπτυχιακό» του στην ερασιτεχνική ελληνική ομάδα τον FC Megas Alexandros GAP στο Garmisch-Partenkrichen. Πως αλλιώς θα μπορούσε να λέγεται ο σύλλογος τον οποίο προπονεί ο Βασίλης, με πρόεδρο τον Πέτρο Χριστοφή που ζει στην Φρανκφούρτη. Αρχηγός της ομάδας είναι ο Ηρακλής Κουρτίδης.
Ο Βασίλης ανέλαβε τα ηνία της ομάδας φέτος, στην πρώτη χρονιά από την επανίδρυσή της μετά την κρίση που πέρασε σταματώντας κάθε αγωνισιτκή δραστηριότητα και δείχνει να τα καταφέρνει μια χαρά, αφού την έχει φέρει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, να φλερτάρει ρεαλιστικά με την άνοδο. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά γερμανική ιστοσελίδα, η κρίση στη χώρα μας και η μετανάστευση, έδωσε λύση στην κρίση του FC Megas Alexandros GAP, αφού πλέον βρέθηκαν έλληνες ποδοσφαιριστές ώστε να ξαναδημιουργηθεί ο σύλλογος με δική του αυτόνομη πορεία. 
Το ρόστερ της ομάδας αν και κάπως περιορισμένο, αφού ναι μεν επίσημα περιλαμβάνει 27 ποδοσφαιριστές κάθε ηλικίας, εντούτοις υπάρχουν παιχνίδια που μόλις και μετά βίας συμπληρώνεται 11άδα λόγω λειψανδρίας. Οπότε και ο κόουτς Βασίλης Στεφανίδης αναγκαστικά φορά την φανέλα και αγωνίζεται έχοντας σκοράρει μάλιστα ήδη 3 τέρματα.














Δεν υπάρχουν σχόλια: