Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Αυτόνομη Δημοτική Κίνηση ΑΝ.Α.Σ.Α. Πέλλας: Πρόσκληση στη Μουσική συνάντηση 2014 και Δράσεις Αλληλεγγύης

Η Αυτόνομη Δημοτική Κίνηση ΑΝ.Α.Σ.Α. Πέλλας, διοργανώνει την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 21:30, μουσική συνάντηση στο Λόφο(πρώην Μαντάτο)-Φιλίππειο στα Γιαννιτσά, για την οικονομική ενίσχυση και τη βιωσιμότητα της Κίνησης ώστε αυτή να έχει τη δυνατότητα να εξακολουθεί να ανθίσταται, να δρα, να παρεμβαίνει και να ενημερώνει έγκυρα και υπεύθυνα τους πολίτες για τα τεκταινόμενα και τις εξελίξεις στο δήμο μας, αλλά και γενικότερα στη χώρα μας, για τις αποφάσεις και τα νομοσχέδια που επηρεάζουν άμεσα ή έμμεσα τον τόπο και τις ζωές μας.
Κι επειδή «το τερπνόν μετά του ωφελίμου», εκτός από τη μουσική ψυχαγωγία και χαλάρωση, παράλληλα δίνεται μια ακόμη ευκαιρία να συναντηθούμε, να προβληματισθούμε, να συζητήσουμε και να προτείνουμε μαζί με τους συνδημότες, οτιδήποτε θεωρούμε αναγκαίο και ικανό, να αλλάξει προς το καλύτερο την ποιότητα ζωής και την προοπτική στο δήμο μας.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Στον ίδιο χώρο η ΑΝ.Α.Σ.Α. Πέλλας θα συγκεντρώνει τρόφιμα με σκοπό την διανομή τους σε συνανθρώπους μας, που πλήττονται περισσότερο από τη βαρβαρότητα της σημερινής κατάστασης.

Συλλέγουμε ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ, ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, ΡΥΖΙ, ΦΑΣΟΛΙΑ, ΦΑΚΕΣ

Σε συνθήκες όπως αυτές που ζούμε, η μόνη ελπίδα για την κοινωνία είναι η αλληλεγγύη. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να βγούμε νικητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: