Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΑΟΚ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ - ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 57-75

Σημαντική νίκη πέτυχε ο ΓΑΣ Έδεσσας επί της Γουμένισσας με σκορ 57-75. Η νίκη αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία καθώς ο ΓΑΣ παρουσιάστηκε με πολλές απουσίες. Για διάφορους λόγους από την ομάδα απουσίαζαν οι Τότλης και Μπίκος (επαγγελματικές υποχρεώσεις), Λούσης (τραυματίας), Μακρίδης Τ. και Μακρίδης Β. ( ασθενείς λόγω ίωσης). Ακόμη ο Τσακώντσης που απουσιάζει λόγω διαστρέμματος, από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει προπονήσεις.
Έχοντας όλες τις παραπάνω απουσίες ο κόουτς Σταυρόπουλος ξεκίνησε τον αγώνα με τους Σταμπουλή, Αντωνιάδη, Υφαντίδη, Γάτσο και Δοδόπουλο. Ο ΓΑΣ ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα. Με μεγάλη συγκέντρωση στην άμυνα κατάφερε από την αρχή να ελέγξει τα αμυντικά ριμπάουντ και να περιορίσει την γηπεδούχο ομάδα. Σκοράροντας εύκολα με τους «συνήθης ύποπτους» Υφαντίδη, Σταμπουλή και Δοδόπουλο, κατάφερε να πάρει μια σημαντική διαφορά και να βάλει τις βάσεις για την νίκη από το πρώτο δεκάλεπτο. Το τέλος του 1ου δεκαλέπτου βρήκε τον ΓΑΣ να προηγείται με 9–21.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι βοηθούμενοι από την «ζεστή ατμόσφαιρα» που είχαν δημιουργήσει οι φίλαθλοι τους, μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να μειώσουν την διαφορά. Ο ΓΑΣ δεν αιφνιδιάστηκε και στηριζόμενος στην καλή του άμυνα κατάφερνε να ελέγχει πλήρως τον ρυθμό του αγώνα. Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα του ΓΑΣ να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με διαφορά 17 πόντων (25-42).
Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό, με τον ΓΑΣ να είναι σταθερά καλός σε άμυνα και επίθεση και την ομάδα της Γουμένισσας να προσπαθεί να μειώσει το σκορ, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το τέλος του παιχνιδιού βρήκε νικητή τον ΓΑΣ με σκορ 57-75 προσθέτοντας άλλη μια νίκη συνεχίζοντας την προσπάθεια του.             
Δεκάλεπτα: 9-21, 25-42 (ημιχ.), 40-64, 57-75 (τελικό).
ΓΑΣ Έδεσσας (Σταυρόπουλος Γιώργος): Σταυρόπουλος, Αντωνιάδης 1, Γάτσος 5, Σταμπουλής 15 (2) Μποζίνης 2, Αργυρός 8, Υφαντίδης 35(5), Δοδόπουλος 9.
Την επόμενη αγωνιστική ο ΓΑΣ αντιμετωπίζει την ομάδα των Ατρόμητων Ν. Σάντας εντός  έδρας  Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος το Σάββατο 13/12 στις  20:30 στο ΔΑΚ της πόλης μας.

Πανεδεσσαϊκός – ΓΑΣ Έδεσσας (παιδικό) 72-29
Την ήττα γνώρισε το παιδικό του ΓΑΣ Έδεσσας με 72-29 από την ομάδα του Πανεδεσσαϊκού. Στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα του Πανεδεσσαϊκού μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο καταφέρνοντας να προηγηθεί με 10-3. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Πανεδεσσαϊκός κατάφερε να επιβάλει πλήρως τον ρυθμό του και να προηγηθεί με 32-16 τελειώνοντας ουσιαστικά τον αγώνα. Στη συνέχεια ο κόουτς Μπιτέρνας προτίμησε να δώσει χρόνο συμμετοχής στους ηλικιακά μικρότερους παίκτες της ομάδα, ώστε να αποκομίσουν εμπειρίες. Σημαντική η απουσία των Κορδάλη και Συμεωνίδη που αποδυνάμωσαν την ομάδα του ΓΑΣ.     
Δεκάλεπτα: 10-3, 32-16 (ημιχ.), 50-25, 72-29 (τελικό).
ΓΑΣ Έδεσσας (Μπιτέρνας Γιάννης): Καίσαρης, Καιλίδης, Λουκόφτσης 5, Σταυρόπουλος, Μποζίνης 9, Τεντζέρης, Αδάμ 2, Σαμπάλης 9, Γάτσος 2, Συμεωνίδης, Παπαδόπουλος. Σινιόσογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: