Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ – Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ 63-57

Επιστροφή στις νίκες για τον ΓΑΣ Έδεσσας καθώς νίκησε δύσκολα την ομάδα του Μ. Αλέξανδρου Λεπτοκαρυάς με 63-57. Ο ΓΑΣ παρατάχτηκε με σημαντικές απουσίες καθώς απουσίασαν ο Λούσης λογω τραυματισμού και ο Σταμπουλής. Ο ΓΑΣ ξεκίνησε τον αγώνα με βασική πεντάδα τους Αντωνιάδη, Τότλη,  Μακρίδη Τηλέμαχο, Υφαντίδη και Δοδόπουλο. Το ξεκίνημα της ομάδας της Έδεσσας ήταν «νωθρό». Οι Υφαντίδης και Δοδόπουλος έφταναν στο καλάθι  αλλά η άμυνα δεν μπορούσε να σταματήσει το Νο 7 της ομάδας της Λεπτοκαρυάς (Λεμονάκης), που σκόραρε κατά βούληση. Το δεκάλεπτο τελείωσε με την ομάδα της Λεπτοκαρυάς να βρίσκεται μπροστά με δύο πόντους (10-12). Στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν άλλαξε η μορφή του αγώνα με τον ΓΑΣ  να ακολουθεί στο σκορ, και την ομάδα της Λεπτοκαρυάς με πρωταγωνιστή τον Λεμονάκη να διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα. Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα την Πιερίας μπροστά στο σκορ με 27-26. 
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Πιερίας παρουσιάστηκε ακόμα καλύτερη και κατάφερνε να συντηρεί μια διαφορά 4-5 πόντων. Στο διάστημα αυτό και μετά το 4ο φάουλ του Μακρίδη Τηλέμαχου, περιορίστηκαν ακόμη περισσότερο οι επιλογές του κόουτς Σταυρόπουλου στην περιφέρεια. Στο τελευταίο δεκάλεπτο και παρά την εμφανή κούραση της ομάδα, «μίλησε» η ποιότητα των παικτών του ΓΑΣ, που κατάφεραν να παίξουν καλή άμυνα αλλά και να σκοράρουν παίρνοντας τελικά την νίκη με 63-57.     
 Δεκάλεπτα: 10-12, 26-27 (ημιχ.), 41-47, 63-57 (τελικό).
ΓΑΣ Έδεσσας (Σταυρόπουλος Γιώργος): Σταυρόπουλος, Αντωνιάδης, Γάτσος 2, Μποζίνης, Τότλης 8, Αργυρός,  Μακρίδης Ε. 2, Μακρίδης Τ., Υφαντίδης 28(4), Δοδόπουλος 23(3) .
Την επόμενη αγωνιστική ο ΓΑΣ αντιμετωπίζει την ομάδα της Γουμένισσας εκτός έδρας  Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος το Σάββατο 6/12 στις  20:30.

Ήττα του παιδικού από το Ζαφειράκη με 18-79
Την ήττα γνώρισε το παιδικό του ΓΑΣ με 18-79 από την εξαιρετική ομάδα του Ζαφειράκη. Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν χαώδης, καθώς η Ζαφειράκης ξεκίνησε με σκορ 2-18 στο 1ο δεκάλεπτο  τελειώνοντας ουσιαστικά το ματς. Το κέρδος για τον ΓΑΣ από την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ήταν η χρησιμοποίηση των μικρών σε ηλικία παικτών που απαρτίζουν την ομάδα και η απόκτηση εμπειριών.
Δεκάλεπτα: 2-18, 14-34 (ημιχ.), 16-56, 18-79 (τελικό).
ΓΑΣ Έδεσσας (Μπιτέρνας Γιάννης): Καίσαρης, Καιλίδης 5, Λουκόφτσης, Σταυρόπουλος 2, Μποζίνης 9, Τεντζέρης, Αδάμ, Σαμπάλης, Γάτσος, Συμεωνίδης 2, Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: