Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΗΣ Α΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

Σας γνωρίζουμε τις διευκρινήσεις που αφορούν τον υποβιβασμό της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ποδοσφαιρικής περιόδου 2014/2015 προς ενημέρωσή σας :

PLAY OUT – ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ
A. Σε περίπτωση υποβιβασμού ομάδας από τις Εθνικές κατηγορίες και μη ανόδου της πρωταθλήτριας ομάδας της Α1 κατηγορίας στην Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία , υποβιβάζονται απευθείας οι τρείς (3) τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα του κάθε ομίλου , και οι ομάδες που θα καταλάβουν την τέταρτη θέση από το τέλος του βαθμολογικού πίνακα θα αγωνισθούν σε αγώνα κατάταξης σε ουδέτερο γήπεδο που θα ορίσει η Διοργανώτρια (σε περίπτωση ισοπαλίας, παράταση και πέναλτυ) από το οποίο θα υποβιβασθεί η ηττημένη ομάδα.
B. Σε περίπτωση υποβιβασμού ομάδας από τις Εθνικές κατηγορίες και ανόδου της πρωταθλήτριας ομάδας της Α1 κατηγορίας στην Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία , υποβιβάζονται απευθείας οι τρείς (3) τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα του κάθε ομίλου .
Γ. Σε περίπτωση μη υποβιβασμού ομάδας από τις Εθνικές κατηγορίες και μη ανόδου της πρωταθλήτριας ομάδας της Α1 κατηγορίας στην Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία , υποβιβάζονται απευθείας οι τρείς (3) τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα του κάθε ομίλου .
Δ. Σε περίπτωση μη υποβιβασμού ομάδας από τις Εθνικές κατηγορίες και ανόδου της πρωταθλήτριας ομάδας της Α1 κατηγορίας στην Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία , υποβιβάζονται απευθείας οι δύο (2) τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα του κάθε ομίλου , και οι ομάδες που θα καταλάβουν την τρίτη θέση από το τέλος του βαθμολογικού πίνακα θα αγωνισθούν σε αγώνα κατάταξης σε ουδέτερο γήπεδο που θα ορίσει η Διοργανώτρια (σε περίπτωση ισοπαλίας, παράταση και πέναλτυ) από το οποίο θα υποβιβασθεί η ηττημένη ομάδα.
Με βάση τα παραπάνω, η Α Κατηγορία για την περίοδο 2015/2016 θα απαρτίζεται από τριάντα δύο (32) ομάδες .

Δεν υπάρχουν σχόλια: