Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΩΝ ΙΚΑΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ Φ.Ο.Α.

Μια ακόμα νίκη πρόσθεσε το τμήμα κορασίδων  των  οι 'Ίκάρων " Γιαννιτσών , στο νικηφόρο σερί του, αυτή τη φορά μ' αντίπαλο τον  Φ.Ο.Α.στην Αριδαία.
Σ'ένα παιχνίδι , διαφήμιση του μπάσκετ, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον ολων των θεατών μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, τα κορίτσια των "Ικάρων" έκαναν μια συγκλονιστική εμφάνιση και επιβλήθηκαν με το τελικό 50-29 επί του ανταγωνιστικού Φ.Ο.Α.
"Είμαστε  αρκετά ευχαριστημένος με τα  νεαρά κορίτσια , γιατί μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα μπόρεσαν  να αφομοιώσουν κάποια στοιχεία που θέλουμε να εφαρμόσουμε. Η άμυνά μας λειτούργησε καλά, αλλά και  στην επίθεση  είχαμε  καλές επιλογές . Από την άλλη, οι αντίπαλες   παρουσιάστηκαν λιγότερο ανταγωνιστικές από ότι στα Γιαννιτσά.   Γνωρίζω τις  δυνατότητες  των παιδιών  αλλά  ήμουν προβληματισμένος για το παιχνίδι μιας και την αποστολή μας  στην Αριδαία την ακολούθησαν μόλις 7 παίκτριες   για αυτό είμαι  περήφανοςγια την λεονταρίσια νίκη τους! Συγχαρητήρια στις αντιπάλους και καλή συνέχεια.....".

Σερέτης Θεολόγος:: «Ήταν ένα παιχνίδι που μπορούσαμε να το κερδίσουμε. Τελικά το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο σουτ, οι αντίπαλοι  το έβαλαν και έφυγαν νικητές...Το πρωτάθλημα  έχει ακόμη συνέχεια. ...Σήμερα κυκλοφορήσαμε λίγο περισσότερο την μπάλα, αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε τα ριμπάουντ... Στο τέλος δεν καταφέραμε να έχουμε καθαρό μυαλό στην τελευταία επίθεση και χάσαμε το παιχνίδι... 
Το παιχνίδι ήταν όπως το αναμέναμε, πολύ δύσκολο,Κόντρα σε μια ομάδα αθλητική  και με πείσμα. Δείξαμε  υπομονή αλλά το παιχνίδι κρίθηκε σε κάποιες λεπτομέρειες και αυτές δεν ήταν η κακή μας άμυνα αλλά οι ατυχείς επιλογές σε επίθεση..και ιδιαίτερα   στην  τελευταία .Οι  αντίπαλοι κέρδισαν δίκαια. Εμείς προχωράμε και βλέπουμε στην συνέχεια κάνοντας το καλύτερο δυνατό, όπως άλλωστε συνηθίζουμε! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά , και των δύο ομάδων!...."

Δεν υπάρχουν σχόλια: