Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΙΚΑΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ

Εξέχουσας σημασίας νίκη πέτυχαν  το πρωί της Κυριακής οι "Ίκαροι" Γιαννιτσών , επί του Μέγα Αλέξανδρου  στο πλαίσιο της  αγωνιστικής του Πρωταθλήματος  ΕΚΑΣΚΕΜ  Παίδων  στην καλαθόσφαιρα. 
Οι «Ίκαροι» κατέβαλαν  με  61-55   τους αντιπάλους , επιστρέφοντας από διαφορά 7 πόντων στο ξεκίνημα του αγώνα , δείχνοντας πως παλεύει κανείς ως το τέλος. Ο Μέγας  δεν κατάφερε  να αξιοποιήσει  το προβάδισμα που είχε σ' αυτά  τα πρώτα λεπτά  του ματς  και στο τέλος λύγισε στη δύναμη του αντιπάλου, δεχόμενος την ανωτερότητά του. Το παιχνίδι ήταν άκρως εντυπωσιακό, αμφίρροπο και ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του και κρίθηκε στο τέλος από την ευστοχία  και το πάθος των "Ικάρων" που προηγούνταν διαρκώς στο σκορ με 5 έως 15 πόντους.
“Αγωνιστήκαμε για το καλύτερο  σε ένα ομολογουμένως  συναρπαστικό παιχνίδι. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια σε μία σίγουρα πετυχημένη για εμάς υπέρβαση,  τα καταφέραμε και συνεχίζουμε αφού θεωρούμε ότι έρχεται και η δική μας σειρά , των 'Ικάρων", για το ακόμη καλύτερο. Συγχαρητήρια στα παιδιά του  Μέγα Αλέξανδρου  για τη μεγάλη εμφάνιση.αλλά και στον διαιτητή Καψίδη Κλεάνθη που έδωσε ρεσιτάλ επιτυχούς διαιτησίας , συμβουλεύοντας τους νεαρούς αθλητές για τα λάθη τους...." δήλωσε ο κόουτς των "Ικάρων" Σπόντης Νίκος...." δήλωσε ο κόουτς των "Ικάρων" Σπόντης Νίκος.
Σερέτης Θεολόγος :: «Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε πολύ  να  κερδίσουμε. Σήμερα κυκλοφορήσαμε λίγο περισσότερο την μπάλα,  είχαμε  πολύ καλή αμυντική λειτουργία , εάν εξαιρέσουμε  τα ριμπάουντ... Σε όλη τη διάρκεια του ματς  καταφέραμε να έχουμε καθαρό μυαλό στην  επίθεση και κερδίσαμε  το ντέρμπυ..  Το παιχνίδι ήταν όπως το αναμέναμε, πολύ δύσκολο,Κόντρα σε μια ομάδα αθλητική  και με πείσμα.Νομίζω κερδίσαμε δίκαια.  Εμείς προχωράμε και βλέπουμε στην συνέχεια κάνοντας το καλύτερο δυνατό, όπως άλλωστε συνηθίζουμε! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά , και των δύο ομάδων!...."

Δεν υπάρχουν σχόλια: