Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Κρύα Βρύση - Πέλλα: Πολλά με καθόλου... Αν δεν μπορείς να το αποφύγεις, απόλαυσέ το!

Σάκος του μποξ για ακόμα ένα παιχνίδι η ομάδα μας, απέναντι σ' ένα δυνατό αντίπαλο, δεν μπόρεσε να αποφύγει τον διασυρμό. Μάλλον η «χολή» μας έχει σπάσει και το αντιμετωπίζουμε πλέον χωρίς καθόλου αυτοσεβασμό, ως κάτι απόλυτα φυσιολογικό... Όχι ότι και η Κρύα Βρύση έθελξε με την απόδοσή της ώστε να μην μπορούμε να αντισταθούμε στην ανωτερότητά της, αλλά με σβηστές μηχανές απλοποίησε πολύ νωρίς τα πράγματα και έφτασε σε μια ευρεία νίκη.
 Η ομάδα μας χωρίς αρχή και τέλος από το ξεκίνημα μοιραία αποτέλεσε πανεύκολη λεία στις ορέξεις των γηπεδούχων. Τα άλλοθι που ίσως ψάχναμε με κάποιες αποφάσεις των διαιτητών, όχι μόνο δεν ευσταθούν, αλλά και να ευσταθούσαν ακόμη, εμείς θα τα αποδυναμώναμε με την κακή απόδοσή μας.
Ο χορός των γκολ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 2ο λεπτό και έκλεισε στο 48', ενώ μέχρι το 30' είχαν προλάβει να σκοράρουν ήδη πέντε φορές, έχοντας κι ένα δοκάρι! Το δεύτερο ημίχρονο με ελάχιστες εξαιρέσεις σε επιθέσεις των γηπεδούχων, θύμισε ομάδες που ήθελαν το σκορ να παραμείνει σ' αυτά τα επίπεδα και να μην ξεφύγει κι άλλο. Ο Γ. Κίτσας ο πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους, αν και μ' αυτή την εικόνα της μεσοαμυντικής μας γραμμής, θα μπορούσαμε να ηρωοποίησουμε κάθε αντίπαλο επιθετικό. Η πρώτη αξιόλογη επιθετική προσπάθεια της Πέλλας στο 70' με τοΝ Χωραφά να αστοχεί από καλή θέση, ενώ πέντε λεπτά νωρίτερα ένα καλό σουτ του Μπρατσούδη υπό δύσκολες προϋποθέσεις, έφυγε λίγο πάνω από το οριΖόντιο δοκάρι του Καρακούτση. Το τελικό 6-0 με την Κρύα Βρύση να αγωνίζεται φρεναριστή, μάλλον δεν μας κολακεύει καθόλου.
Η Πέλλα χωρίς αγωνιστικό προσανατολισμό, αδιάβαστη και απροετοίμαστη, σήμερα περισσότερο παρέπεμπε σε ένα πολύ χαλαρό φιλικό προετοιμασίας, παρά σε σοβαρό επίσημο αγώνα. Εκτός από τον τερματοφύλακα και τον Καμπούρη, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές άλλαζαν θέσεις στο γήπεδο μέχρι το 90', σαν να επρόκειτο για δοκιμές και τακτικές σε προπόνηση. Εκτός αυτών, οι ποδοσφαιριστές μας δείχνουν να ταλαιπωρούνται άσκοπα μέσα στο παιχνίδι, παρά να το διασκεδάζουν παίζοντας πιο ελεύθερα. Μ' αυτά και μ' αυτά, ήταν αδύνατο να παρουσιάσουμε σήμερα την αξιόπρεπεια που παρουσιάσαμε στον αγώνα κυπέλλου, όπου οι ποδοσφαιριστές στην μεγαλύτερη διάρκεια, του είχαν υπερβάλλει εαυτούς... Βλέπουμε το ματς της Τετάρτης πλέον με αντίπαλο τους Γαλατάδες στην Πέλλα, κι αφήνουμε στην άκρη την σημερινή εμφάνιση.
Η Κρύα Βρύση έκανε αυτό που έπρεπε και καθάρισε νωρίς το παιχνίδι, χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση, μετατρέποντάς το σε μια καλή προπόνηση ενόψει των ντέρμπι που ακολουθούν.
Καλή η διαιτησία του σημερινού αγώνα, μ' εξαίρεση ένα σημαντικό λάθος του κ. Μαυρίδη, ο οποίος «χαρίστηκε» σε αμυντικό των γηπεδούχων που χτύπησε με αγκωνιά τον Μπρατσούδη, κι ενώ το σκορ ήταν ήδη 3-0
Η σύνθεση: Ουγκανέζωβ, Σταυρακάκης, Τόζογλου(Παναγιωτέλης), Καμπούρης, Ριζόπουλος(Δεληλάμπου Χ.), Γεωργιάδης, Μπουράκης, Χαχαμίδης, Μπρατσούδης, Χωραφάς(Σιάγκας), Καραμούζας.







1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δυστυχώς ούτε ο Μακρίδης καταφερε να δώσει το κατιτις στην ομάδα μας.Τώρα πλεον με μεταγραφές ,σίγουρα θα βελτιωθεί η εικόνα μας, αλλά δεν θα είναι έργο του προπονητή μας.Δυστυχώς περιμέναμε μια καλύτερη εικόνα.