Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΩΝ "ΙΚΑΡΩΝ" ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΚΕΜ

Μπασκετικές χαρές επεφύλαξε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για τα αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας των "Ικάρων" Γιαννιτσών.
Συγκεκριμένα και τα δύο τμήματα , τόσο των κορασίδων . όσο και των παίδων σημείωσαν εντός έδρας νίκες κάνοντας περήφανους τους προπονητές Σπόντη Νίκο και Σερέτη Θεολόγο.
Την αυλαία άνοιξαν τα κορίτσια το Σάββατο απέναντι στην ομάδα τουΣκυδραικού, με τελικό σκορ 46-34, παίζοντας με πολλές απουσίες και με ατυχείς τραυματισμούς και τη σκυτάλη πήραν τα αγόρια την Κυριακή μ' αντίπαλο την ομάδα της Αλεξάνδρειας , όπου σ΄ένα ματς θρίλερ, κατέβαλαν την αντίσταση των φιλοξενουμένων με το ταμπλώ να γράφει το τελικό 62-56.
"....Αξίζουν  πολλά συγχαρητήρια σ' όλα τα παιδιά για την μαχητικότητα που επέδειξαν , παίζοντας και στους δύο αγώνες με καρδιά, φαντασία, πάθος και ενέργεια!" δήλωσε ο κόουτς Σπόντης Νίκος."... Για τα μεν κορίτσια ,την έλλειψη 12άδας , ισοσκέλισαν το μπασκετικό πείσμα και η πίστη για την νίκη, για τα δε αγόρια η αυτοσυγκέντρωση, η μαχητικότητα και το ομαδικό πνεύμα".
Κι ενώ για τις κορασίδες το προβάδισμα από την αρχή του αγώνα δεν άφησε περιθώρια για  ποιά ομάδα θα έπαιρνε το ροζ φύλο αγώνα για τους παίδες το ματς εξελίχθηκε σε ντέρμπυ , με συνεχείς αλλαγές στο προβάδισμα καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν αποφασισμένοι να φύγουν σαν νικητές από το κλειστό Γυμναστήριο "Έλλη Μυστακίδου".Η πιεστική άμυνα των "Ικάρων" όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο, τα συνεχή κλεψίματα και τ΄απανωτά τρίποντα ,αποδιοργάνωσαν  σε μεγάλο βαθμό τους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας, βάζοντας στέρεες βάσεις για την κατάκτηση της νίκης. 
"...Αφιερώνουμε την νίκη των κοριτσιών στην Μαρία Συμεωνίδου που ατυχώς τραυματίστηκε στην αρχή του αγώνα, τη δε νίκη των αγοριών στον επίσης τραυματία αθλητή μας Παρμαξή Θωμά, περιμένοντας αμφότερους  όσο το δυνατόν σύντομα κοντά μας!..."δήλωσαν  οι προπονητές  των "Ικάρων Σπόντης Νίκος και Σερέτης Θεολόγος.





Δεν υπάρχουν σχόλια: