Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Π.Κ.Μ.

Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνουν η «Πολιτεία Πολιτισμού» και το Ωδείο Βορείου Ελλάδος, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης και της ΔΕΘ-HELEXPO, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014, στο Garcon Brasserie (Λ. Νίκης και Αγ. Σοφίας 2, Θεσσαλονίκη), στις 13.00. Η συνέντευξη τύπου αφορά στην παρουσίαση: 
  • της καθιερωμένης «χριστουγεννιάτικης συναυλίας αγάπης», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 19.00, στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ., με συμμετοχή της ορχήστρας «Mozart», της ορχήστρας «Αστεράκια», της «Συμφωνικής Ορχήστρας Ωδείου Βορείου Ελλάδος», της «Συμφωνικής Ορχήστρας Jazz Βορείου Ελλάδος» και με guest star στο πιάνο, τον καταξιωμένο έλληνα μουσικοσυνθέτη κ. Γιώργο Χατζηνάσιο. Μέρος των εσόδων της συναυλίας, θα αποδοθεί για την κάλυψη αναγκών του συλλόγου για άπορες οικογένειες, «Οικογένεια και παιδί».
  • Της σημαντικής χριστουγεννιάτικης 3ήμερης φιλανθρωπικής εκδήλωσης στην πλατεία Αριστοτέλους, (22 έως 24 Δεκεμβρίου 2014), με σκοπό τη συγκέντρωση μεταχειρισμένων, άρτιων και χρηστικών παιχνιδιών, από τους συμπολίτες μας, για να διατεθούν σε ορφανοτροφεία και ιδρύματα της πόλης μας, καθώς και για τη συγκέντρωση κατεστραμμένων-χαλασμένων παιχνιδιών για ανακύκλωση.
  • Της  μεγάλης συναυλίας Christmas Jazz Concert, με τη «Συμφωνική Ορχήστρα Jazz Βορείου Ελλάδος»,  υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του γνωστού soloist και μαέστρου, Καθηγητή Μιχαήλ Α. Χατζηαναστασίου, που διοργανώνει η «Πολιτεία Πολιτισμού», στις 23 Δεκεμβρίου 14, στις 21.00, στο θέατρο Αυλαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: