Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

EKTΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ "ΙΚΑΡΩΝ" ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία, το παιδικό τμήμα των "Ικάρων" Γιαννιτσών επικράτησε με το ευρύ 61-29 της  Μελίκης στην κωμόπολη της Ημαθίαςκαι  συνέχισε  με το δεξί το πρωτάθλημα  της ΕΚΑΣΚΕΜ.
Οι φιλοξενούμενοι Γιαννιτσιώτες  ήταν εξαιρετικοί  σε άμυνα  και επίθεση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ανεβάζοντας  πολύ τη διαφορά, δίνοντας τη δυνατότητα στον προπονητή τους  Σπόντη Νίκο, να χρησιμοποιήσει το σύνολο των παικτών που είχε στη διάθεση του. Παρά τις αρκετές  απουσίες η ομάδα των "Ικάρων" παρουσίασε ένα ομοιογενές σύνολο, παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ με το σύνολο των παικτών να χρίζονται σκόρερ, δείγμα της ομαδικότητας που θέλει να εμφυσήσει στους παίκτες του ο προπονητής.
"...Σε ένα παιχνίδι στο οποίο είχαμε υποδειγματική αμυντική λειτουργία και πλουραλιστική  επιθετική απόδοση, πετύχαμε  μία εκτός έδρα νίκη  ψυχολογίας  στο πρωτάθλημα παίδων  της ΕΚΑΣΚΕΜ..." σημείωσε ο Νίκος Σπόντης , κόουτς των "Ικάρων".
"...  Η ομάδα μας  στηρίχθηκε στην απροσπέλαστη αμυντική της λειτουργία καθαρίζοντας τον αγώνα  από τις αρχές του πρώτου  δεκαλέπτου.  Αξίζει όμως να σημειωθεί  ότι από εκείνο και πέρα το σημείο ,υπήρξε  μία αδικαιολόγητα διαιτητική αστοχία εις βάρος μας , με τους παίκτες μου να έχουν αποσυντονιστεί από την πρωτοφανή αυστηρότητα του διαιτητή. Ευτυχώς έμειναν "μέσα" στο παιχνίδι και με ψυχραιμία που αρμόζει σε μεγάλους, διατήρησαν την συγκέντρωσή τους και το προβάδισμα στο σκορ μέχρι τέλους!Συγχαρητήρια σε όλους!"


Δεν υπάρχουν σχόλια: