Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ενημερωτική συναντηση με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα είχε ο Θωμάς Γιόφκος

Ο υποψήφιος βουλευτής ν. Πέλλας με το ΛΑΟΣ κ. Θωμάς Γιόφκος, είχε ενημερωτική συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόσοτολο Τζιτζικώστα.
Ο κ. Θεοδωρίδης συνομίλησε μαζί του για τις τρέχουσες εξελίξεις στην ανάπτυξη, την κοινωνία και οικονομία της Πέλλας και, ιδιαίτερα, τον ενημέρωσε για τα μεγάλα έργα υποδομών που υλοποιούνται αυτήν την περίοδο στην Πέλλα. Επίσης, τον ενημέρωσε για τον προγραμματισμό της Περιφέρειας και τις προτεραιότητες του νέου Συμφώνου Εταιρικής Σχέσης της περιόδου 2014-2020.
Στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο ανδρών, βρέθηκαν επίσης θέματα σχετικά με την νεολαία και την ανεργία, την οικονομία και τις καινοτόμες δράσεις για την επιχειρηματικότητα και ειδικότερα, για τον ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την ενίσχυση της πραγματικής οικονομίας, ενώ δεν έλειψε και η αναφορά τους σε θέματα Τουρισμού, τομέα που δραστηριοποιείται ιδίαιτερα ο κ. Γιόφκος.
Ο κ. Απόστολος Τζιτζικώστας τέλος, ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον κ. θωμά Γιόφκο στον προεκλογικό αγώνα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: