Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Κατερίνα Ζήνα - Υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας: Σ' αυτές τις εκλογές νικητής θα είναι ο λαός

Αγαπητοί φίλοι,
Ισχυρότερη από ποτέ είναι η ευθύνη όλων μας, για την ανατροπή της υπάρχουσας κατάστασης στην Ελλάδα.
Οι ίδιοι άνθρωποι, το παλαιοκομματικό καθεστώς που για χρόνια εναλλασσόταν στην εξουσία και δημιούργησε την κρίση με οικονομικά σκάνδαλα, πελατειακό κράτος  και ασύδοτες σπατάλες σε βάρος των πολιτών, παρουσιάστηκαν ως σωτήρες, με αποτέλεσμα να εξαθλιώσουν τον λαό, υποκύπτοντας συνεχώς στα συμφέροντα που ακόμα τους συντηρούν.
Η χώρα μας χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση με ρεαλισμό, δυναμική και αξιοπιστία, που θα υπηρετήσει τους πολίτες, επιστρέφοντάς τους τα αυτονόητα δικαιώματα σε όλους τους τομείς, που κατακρεούργησε η μνημονιακή πολιτική. Χρειαζόμαστε μια ισχυρή αντιπροσώπευση στις διαπραγματεύσεις με τους ευρωπαίους εταίρους που άξονα θα έχει την αξιοπρέπεια του ανθρώπου πρωτίστως.
Τα ψέματα τελείωσαν. Ήρθε η ώρα που νικητής των εκλογών θα είναι ο ίδιος ο λαός και όχι τα λόμπυ της Τρόικα και των υπαλλήλων της. Δώστε δύναμη στη φωνή σας, δύναμη στον ΣΥΡΙΖΑ.
Γιατί τώρα πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά από την κατάπτωση και την ανασφάλεια που μας επέβαλλαν. Η Ελλάδα αλλάζει και θα αποτελέσει αφετηρία για την αλλαγή ολόκληρης της νεοφιλελεύθερης Ευρώπης σε μια Ευρώπη ανθρώπινη, δημοκρατική, με πρωταγωνιστές τους πολίτες.
Η ελπίδα έρχεται.
Και είστε εσείς, που καλείστε να αποφασίσετε για το μέλλον, που τόσο μας έχουν στερήσει.

Ζήνα Κατερίνα 
Υποψήφια Βουλευτής Πέλλας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μάθετε επιτέλους ελληνικά, σας διαβάζει κόσμος. Κρατήστε είναι το σωστό, κι όχι κρατείστε..