Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Προεκλογικές εκδηλώσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ στη Θεσσαλονίκη

Στις 21/1 η κεντρική εκδήλωση στο Σινέ «Αλέξανδρος»

Σειρά προεκλογικών εκδηλώσεων έχει προγραμματίσει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ στη Θεσσαλονίκη για τις επόμενες μέρες. Θα ολοκληρωθούν με την Κεντρική Προεκλογική Εκδήλωση την Τετάρτη 21 Γενάρη το απόγευμα στο Σινέ «Αλέξανδρος».Συγκεκριμένα έχουν προγραμματιστεί:
  • Εκπαιδευτικοί: Παρασκευή 16 Γενάρη, 6.30μ.μ., στον Πύργο της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ. Εκδήλωση-συζήτηση με θέμα την πολιτική πρόταση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ για την κοινωνία, την παιδεία, το εκπαιδευτικό κίνημα. θα μιλήσουν οι υπ. βουλευτές. Βούλα Τάκη και Σπύρος Μαρκέτος
  • Συκιές: την Κυριακή 18 Γενάρη, 12μ,  παλιό δημαρχείο Συκεών. Πολιτική εκδήλωση  όπου θα μιλήσουν οι υποψήφιες  βουλευτίνες Α' Θεσσαλονίκης: Αβραμίδου Κατερίνα, Αργυροπούλου Βασιλική, Φιλιπιδάκη Δέσποινα.
  • Αμπελόκηποι: Κυριακή 18 Γενάρη, 11π.μ., Δημαρχείο Αμπελοκήπων. Πολιτική εκδήλωση με ομιλητές τους υποψήφιους βουλευτές Α’ Θεσσαλονίκης Αρετή Σκουνάκη, δικηγόρο, Σάκη Κολότσιο, ηλεκτρ. Μηχανολόγο και Επικρατείας, Γιώργο Γρόλλιο, πανεπιστημιακό. Συντονίζει ο δάσκαλος Ηλίας Σμήλιος,  δημοτικός σύμβουλος Αμπελοκήπων.
  • Χορτιάτης: την Δευτέρα 19/1, 8.00μμ, καφενείο «Περικλήδες». Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Β’ Θεσσαλονίκης και συζήτηση για το πρόγραμμα και της θέσεις του συνδυασμού, την επικαιρότητα του και το ερώτημα «τι θέλουμε και θα κάνουμε την επόμενη μέρα». Στην παρουσίαση θα παραβρεθεί και θα χαιρετίσει ο υπ. βουλευτης Επικρατείας, Γιώργος Γρόλλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: