Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Ο Νάκης Πασχαλίδης στην λαϊκή αγορά Σκύδρας

Την λαϊκή αγορά της Σκύδρας επισκεφθήκαμε με κλιμάκιο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Συνομίλησαμε με τους ανθρώπους του μόχθου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ταυτόχρονα μιλήσαμε και με πολλούς καταναλωτές, απλούς ανθρώπους που προσπαθούν να τα βολέψουν, συνταξιούχους που βλέπουν τις συντάξεις τους να εξανεμίζονται, νέους ανθρώπους που ψωνίζουν με το γραμμάριο.

Το ζήτημα είναι να υπάρξει μια πραγματική διαβούλευση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ώστε να ενταχθεί το υπαίθριο εμπόριο στον Εθνικό Σχεδιασμό Ανασυγκρότησης της χώρας, αφού μέσω του θεσμού αυτού εξασφαλίζεται η βιωσιμότητα πολλών μικρών παραγωγών αλλά και επαγγελματιών, εξασφαλίζει ο καταναλωτής ποιοτικά και φθηνά προϊόντα.

Όλοι καυτηρίασαν το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετοί συμπολίτες μας που ψάχνουν στα σκουπίδια της λαϊκής αγοράς. Και πού γίνεται αυτό; Στο Ν.Πέλλας που παράγει και εξάγει προϊόντα σε παγκόσμιο επίπεδο. Αλληλεγγύη για όλους. Για είναι ζήτημα αλληλεγγύης και η αλληλεγγύη ζήτημα πολιτικής. Κάποτε η χώρα μας πρέπει να αλλάξει την οργάνωσή της προς όφελος των πολλών, προς όφελος των μικρών και η ιστορική αυτή ευκαιρία πλησιάζει.

Περισσότερες φωτό 

  
Με εκτίμηση 
Νάκης Πασχαλίδης
Φαρμακοποιός
Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ
Έδεσσα, Πέλλα, Αλμωπία, Σκύδρα
Στηρίζουμε την Ελλάδα.
Ελλάδα πρώτη φορά Αριστερά

e-mail / G+ : nakispasxalidis@gmail.com
facebook: NakisPasxalidis
twitter: @nakispasxalidis
youtube : nakispasxalidis

Δεν υπάρχουν σχόλια: