Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Ποιός είναι ο υποψήφιος βουλευτής με το ΛΑ.Ο.Σ. Ν. Πέλλας, Θωμάς Γιόφκος

Ο Γιόφκος Θωμάς υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ. εις το νομό Πέλλας. είναι γεννημένος στη θεσσαλονικη τον Ιούνιο του 1975.
Ζει και έχει μόνιμη κατοικία στην Πέλλα (Αρχαία Πέλλα). Έχει τελειώσει τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων εις την Περαία και εργάζεται εδώ και 20 συναπτά έτη εις τον χώρο των ξενοδοχείων, σε κάποια από τα μεγαλύτερα αλλά και ομορφότερα. ξενοδοχειακά συγκροτήματα του κόσμου, όπως το Σάνη στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής το Πόρτο Καρράς στην Σιθωνία στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής, στη Χανιώτη Χαλκιδικής, στην Κρήτη και στην Κω και στο ξενοδοχείο Πέλλα της Grecotel, μια από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις πανελλαδικά, με πληθος ξενοδοχειων ανά την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και με μεγαλο αριθμό απασχολούμενων σε όλες τις παραπάνω επιχειρήσεις.
Έχει υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις στο 505 Τάγμα Πεζοναυτών στο Βόλο.
Ομιλεί τρεις γλώσσες αγγλικά, γερμανικά και τσεχοσλοβάκικα. 
Έχει πάρα πολύ καλές γνώσεις εις τον τομέα του Τουρισμού, τονίζοντας πάντα τις όποιες αδυναμίες του, αλλά και το μεγάλο εύρος των δυνατοτήτων της χώρας μας εις τον Τουρισμό, επισημαίνοντας πολλάκις αλλά και προτείνοντας λύσεις και τρόπους για την πολύ μεγάλη και δυναμική του άνοδο στην Έλλαδα. Και το έχει αποδείξει με τις κατά καιρούς δημόσιες τοποθετήσεις του σε διάφορες ιστοσελίδες και κοινωνικά δίκτυα(social media) και όχι μόνο, αλλά και με τις πολύ επιτυχημένες παρεμβάσεις του κατά καιρούς σε τουριστικά-ταξιδιωτικά φόρουμ και εκδηλώσεις προβολής και προώθησης της απαράμμιλης ελληνικής φιλοξενίας και ομορφιάς.
Είναι λάτρης της αρχαιοελληνικής κουλτούρας και του αρχαιοελληνικού πολιτισμού και πολύ καλός γνώστης γεωστρατηγικών μελετών, αλλά και της τοποστρατηγικής, με πολύ καλές γνώσεις επίσης του διεθνούς παράγοντα εις τα δρώμενα στην περιοχή των Βαλκανίων κυριως, αλλά και πολύ ευρύτερων συμμαχιών. 
Είναι μέλος του κόμματος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού από το 2005 και υπήρξε υποψήφιος και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις τον Μάϊο και τον Ιούνιο του 2012. Με απόφαση της Ν.Ε. θα είναι και πάλι υποψήφιος με το ΛΑ.Ο.Σ. στις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 25 ιανουαριου του 2015, ζητώντας την στήριξη και ψήφο των πολιτών του Νομού Πέλλας.

Γιόφκος Θωμάς
υποψήφιος βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ. Ν. Πέλλας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό παιδί ο Θωμάς, Ο αρχηγός του όμως ? Άνθρωπος πλουτοκρατιας. Το λοιπόν Θωμά γίνε εσύ αρχηγός και άσε απ έξω αυτή τη κουραδα. Όλοι μαζί σου γερά.

Ανώνυμος είπε...

Ανόητε ανώνυμε πώς σε λένε;
Χαχαχαχαχα φάε μεταπολίτευση......