Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου ν. Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ στη δημοτική επιχείρηση «Καταρράκτες» στην Έδεσσα

Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο ν. Πέλλας παρουσιάστηκε στη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε συμβολικά στην αίθουσα της δημοτικής επιχείρησης «Καταρράκτες» στην Έδεσσα, μιας επιχείρησης που βάλλεται όπως ειπώθηκε.
Ένα ψηφοδέλτιο ενότητας, συλλογικότητας, συνεργασίας και νίκης όπως χαρακτηρίστηκε.από τους παρουσιαστές κι από τους υποψηφίους. Σστηλιτεύθηκε η προεκλογική τακτική της συγκυβέρνησης των εταίρων και των φερεφώνων της, που επενδύουν στη λάσπη και τη κινδυνολογία, υποστηρίζοντας σε όλους τους τόνους, πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η "ελπίδα" όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για τη δημοκρατική Ευρώπη που αγωνίζεται ενάντια στη λιτότητα.
Κατά σειρά παρουσιάστηκαν οι Κατερίνα Ζήνα, Παύλος Κελεσίδης, Νάκης Πασχαλίδης, Γιάννης Σηφάκης, Χρήστος Σμίας, Θεοδώρα Τζάκρη, οι οποίοι στην συνέχεια τοποθετήθηκαν για την συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο, αλλά απάντησαν και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πέτρο γιατί "εξαφάνισες" την συγχωριανή σου Θ. Τζάκρη από την καταχώρηση; Τι έχετε πάθει όλοι σας; Επιτέλους ξεκολλήστε από τα σύνδρομα του 3%. Κυβέρνηση θα γίνετε σε λίγες ημέρες...

Πέτρος Κάνος είπε...

Εκ παραδρομής το έπραξα... Ο «δαίμων» του copy paste είναι υπεύθυνος! Ήταν τελευταία στην παρουσίαση. Είχε αποκατασταθεί η παράλλειψη στο επόμενο δεκάλεπτο. Πάντως να εξάρω την παρατηρητικότητά σου, γιατί εγώ πριν ανεβάσω τις αναρτήσεις τις ελέγχω 3 και 4 φορές και σου λέω ειλικρινά δεν μου φάνηκε να έλειπε κάτι. Η φωτό με «αφύπνισε» και το πρόσεξα. Άλλωστε είναι πολύ δυσκολο να συνηθίσεις κάτι που δεν «κολλάει» με τίποτα στην αριστερά... Τέλος να ξέρεις ότι με το «σύνδρομο» του 3%, ήμουν πολύ πιο σίγουρος και περήφανος για τον ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε το 3 δεν το έκαναν 27 η Τζάκρη, ο Παραστατίδης, ο Βουδούρης και κάθε τυχοδιώκτης πολιτικός που αίφνης ψάχνει την προσωπική του πολιτική επιβίωση. Το έκαναν οι πολίτες που είδαν ένα φως και μια ελπίδα. Αυτούς τους αδικείς αν τους βάζεις κομματική ταμπέλα και πιθανόν και τον εαυτό σου.
Τώρα με πρόσωπα που δεν έχουν επιδείξει την ελάχιστη αυτοκριτική και υπευθυνότητα για τα δεινά που επέφεραν στον τόπο και τους πολίτες, έχω τις επιφυλάξεις μου. Επιφυλάξεις όχι αν είναι καλύτερος από την άθλια συγκυβέρνηση που φεύγει, που δεν χωράει καμιά αμφιβολία, αλλά αν μπορέσει να εφαρμόσει απόλυτα και κυρίως απρόσκοπτα το αριστερό πρόγραμμά του μέχρι τελείας, για το οποίο αγωνίστηκε, αγωνίζεται και ονειρεύεται κάθε αριστερός.

Ανώνυμος είπε...

pantos se paradexome gia to tharos ths gnomh sou kai gia na les esu pou eisai apo to xwrio ths thn tzakrh tyxodiokth kati parapano tha xeris