Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Νάκης Πασχαλίδης. Τα παιδιά είναι η γέφυρα στο αύριο

Βρεθήκαμε με τον εκπρόσωπο των τριτέκνων Ελλάδας στην γέφυρα Κιουπρί της Έδεσσας και επανεπιβεβαιώσαμε την στήριξη στην οικογένεια και στα παιδιά. Την γέφυρα στο αύριο.

Η εξομοίωση τριτέκνων με τους πολύτεκνους που επιβάλλεται να γίνει με πρόταση νόμου, δεν θα γίνει σε βάρος των τελευταίων αλλά θα γίνει η γέφυρα της στήριξης των οικογενειών ως ουσιαστική ενίσχυση των παιδιών. Τα παιδιά είναι στο κέντρο της πολιτικής μας. Οι αυριανοί πολίτες που πρέπει να σκέφτονται πιο ελεύθερα και πιο δημιουργικά από εμάς.

Η Ελλάδα είμαστε μια χώρα που γερνάει, μια χώρα που ο ενεργός πληθυσμός της λιγοστεύει και αυτό γιατί η κυβερνητική πολιτική είναι εχθρική απέναντι στην οικογένεια.

Έτσι το δημογραφικό πρόβλημα θα μας βασανίζει εάν δεν γίνει κατανοητό πόσο σημαντική είναι η θεσμοθέτηση εργαλείων για την στήριξη της ελληνικής λαϊκής οικογένειας.  Και η συμβολή της τρίτεκνης οικογένειας είναι όπως της πολύτεκνης.

Μόνο έτσι θα ευελπιστούμε σε καλύτερη κοινωνία. Με στείρες ανταγωνιστικές λογικές, του χθες, ο θάνατός σου η ζωή μου δεν χτίζεις πολίτες, χτίζεις ομήρους, χωρίς σκέψη, χωρίς αίσθηση του εμείς. Μόνο πολίτες με εγωισμό που προτάσσουν επιτακτικά το εγώ τους.

Αυτό ξεκινά από την λαϊκή οικογένεια και η στήριξη της είναι επιτακτική όσο ποτέ. Τα παιδιά χρειάζονται την στήριξη και την προσοχή μας.
Φτάνει πια. Ανατροπή τώρα.


Με εκτίμηση 
Νάκης Πασχαλίδης
Φαρμακοποιός 
Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ
Έδεσσα, Πέλλα, Αλμωπία, Σκύδρα 
Στηρίζουμε την Ελλάδα.
Ελλάδα πρώτη φορά Αριστερά

e-mail / G+ : nakispasxalidis@gmail.com
facebook: NakisPasxalidis
twitter: @nakispasxalidis
youtube : nakispasxalidis
6944744588

Δεν υπάρχουν σχόλια: