Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ "ΙΚΑΡΩΝ" ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ


Με το δεξί πάτησε το κατώφλι της καινούργιας χρονιάς το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας μπάσκετ "Ίκαροι" Γιαννιτσών , αφού επιβλήθηκε, εκτός έδρας , του ΓΑΣ Κιλκίς.
Συγκεκριμένα οι νεαροί καλαθοσφαιριστές των "Ικάρων" απέδειξαν για ακόμα μια φορά ότι η δουλειά που γίνεται στην εν λόγω Ακαδημία αποδίδει καρπούς, μιας και από την αρχή του αγώνα δεν άφησαν περιθώρια στους γηπεδούχους για το πιοός θα φύγει νικητής από το παρκέ.
Όλοι οι νεαροί παίκτες ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού. Οι Γιαννιτσιώτες πήραν ένα σημαντικό ροζ φύλλο και έβαλαν ακόμη μία ομάδα από κάτω στην τελική κατάταξη στην προσπάθεια τους για διάκριση, αφού κλείδωσαν την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος μετά από την πρωτοπόρο Αλεξάνδρεια.
Ο κόουτς Σπόντης Νίκος, τόνισε πλέον ότι οι "Ίκαροι" ξεπέρασαν από πολλού τους αρχικούς στόχους της ομάδας.
«....Σε καμμία στιγμή δεν φοβηθήκαμε το παιχνίδι. Παίζαμε με μία καλή ομάδα, που μάλιστα είχε απαντήσεις στο παρκέ αλλά καταφέραμε να συνεχίσουμε τις ωραίες εμφανίσεις μαςκαι να φύγουμε με τη χαρά ακόμα μιας εκτός έδρας νίκης .. Ηταν μία σημαντική νίκη για εμάς γιατί κλειδώσαμε την δεύτερη θέση, στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ,στόχος υψηλότερος του αρχικού προγραμματισμού...Συγχαρητήρια στους παίκτες μας αλλά και στους αντιπάλους!...."
Ο έτερος προπονητής των "Ικάρων" Σερέτης Θεολόγος σημείωσε για το που κρίθηκε η αναμέτρηση: «Νομίζω ότι κρίθηκε στην θέληση στο πάθος και στη ψυχραιμία που δείξαμε σε όλη τη διάρκεια του ματς, απόρρεια της άριστης ψυχολογίας που διέθεταν τα παιδιά . Ευτυχώς όλα κύλησαν καλά για εμάς. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και στο τέλος πανηγυρίσαμε μία ακόμα νίκη που μας δίνει περισσότερη αισιοδοξία αλλά και περηφάνεια για το τί έχουμε κατορθώσει φέτος.Συγχαρητήρια σε όλους!...."

Δεν υπάρχουν σχόλια: