Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Συνεχίζεται ο προεκλογκός «μαραθώνιος» για τον Χρήστο Σμία

Από το Νέο Μυλότοπο μέχρι το Θεοδωράκι βρέθηκε αυθημερόν ο υποψήφιος ν. Πέλλας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σμίας. Νησί και Άσπρο μερικοί από τους προεκλογικούς σταθμούς του. 
Ο κ, Σμίας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς πολίτες, αγρότες και επαγγελματίες ακούγοντας τα τεράστια προβλήματα των περιοχών, των καταστημάτων και της καθημερινότητας τους, ως αποτέλεσμα της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής και της μνημονιακής λαίλαπας, αλλά και να παρουσιάσει τόσο την δική του υποψηφιότητα, όσο και τα άμεσα μέτρα και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την ανάσχεση της οικονομικής καταστροφής. 
Επίσης ο κ. Σμίας αναφέρθηκε στα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία, τομέα που γνωρίζει όσο κανείς, καυτηριάζοντας ιδιαίτερα την διάλυση του ΕΣΥ και ΠΕΔΥ στο νόμο μας, από την ανάλγητη πολιτική της κυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. 
Τέλος αφού διαβεβαίωσε ότι δεν  είναι προεκλογικά περαστικός όπως συμβαίνει δεκαετίες με τους πολιτευτές του νομού μας, δεσμεύτηκε ότι και την επόμενη μέρα θα είναι παρών στα καθημερινά προβλήματα και τις ανάγκες της κοινωνίας, δίνοντας παράλληλα κοινοβουλευτικές μάχες όπως απαιτεί το τοπικό και δημόσιο συμφέρον.







Δεν υπάρχουν σχόλια: