Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Ακροδεξιό παραλήρημα από τον Αντώνη Σαμαρά στον Έβρο

Νέο ακροδεξιό παραλήρημα από τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος από τον Έβρο όπου βρίσκεται επέλεξε να επισκεφθεί τον φράχτη που έχει στηθεί, υποστηρίζοντας ότι "έπαιξε τον ρόλο του πολύ θετικά και πρέπει να παραμείνει" ... "Ο φράχτης αυτός έχει δουλέψει για το καλό του τόπου και οι θεωρίες ότι θα πρέπει να τον ρίξουμε, να τον γκρεμίσουμε, ώστε να μπαίνουν μέσα οι λαθρομετανάστες και να τους παρέχουμε νοσοκομειακή και ασφαλιστική κάλυψη είναι κάτι το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να το επιτρέψει ο ελληνικός λαός" υποστήριξε.
Ο πρωθυπουργός, ο οποίος επισκέφθηκε το στρατιωτικό φυλάκιο στον συνοριακό σταθμό με την Τουρκία στις Καστανιές, ερωτηθείς για τις εκλογές, δήλωσε αισιόδοξος.
Δεκαπέντε ημέρες μετά την επίσκεψη Νταβούτογλου στο ελληνικό φυλάκιο, ο Α. Σαμαράς συναντήθηκε στη συνοριακή γραμμή με τον Τούρκο νομάρχη της περιοχής της Αδριανούπολης και τον επικεφαλής της στρατιωτικής δύναμης του τουρκικού φυλακίου.
"Η γραμμή αυτή δεν είναι μόνο συνοριακή, αλλά είναι και γραμμή φιλίας μεταξύ των δύο χωρών" είπε ο Τούρκος νομάρχης, μετά την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Πηγή: stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: