Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Δημόσιες Υπηρεσίες των Γιαννιτσών, καθώς και Υπηρεσίες και Φορείς του Δήμου Πέλλας επισκέφθηκε η Κατερίνα Ζήνα

Τον ΟΑΕΔ, το ΙΚΑ, τη Διεύθυνση Γεωργίας, τη ΔΗΚΕΠΑΠ, το ΚΔΑΠ-ΑΜεΑ.και Υπηρεσίες του Δήμου Πέλλας επισκέφθηκε σήμερα η υποψήφια βουλευτής ν. Πέλλας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Ζήνα με μέλη της Ο.Μ. Γιαννιτσών, έχοντας την ευκαιρία να ενημερωθεί πρωτίστως για τη λειτουργία και το έργο τους, παρουσιάζοντας παράλληλα τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και την υποψηφιότητά της. 
Τα προβλήματα, οι δυσλειτουργίες, οι καθυστερήσεις και οι ελλείψεις ως απόρροια των μνημονίων και της κυβερνητικής πολιτικής, όπως επίσης η παροχή καλύτερων και ταχύτερων υπηρεσιών, ο κοινωνικός ρόλος που τους έχει ανατεθεί να επιτελούν και αφορά πρωτίστως την εξυπηρέτηση του κοινού και την ικανοποίηση βασικών κοινωνικών αναγκών, κάλυψαν το μεγαλύτερο μέρος των επαφών της επίσκεψης της κας Ζήνα στις δημόσιες υπηρεσίες, με προϊσταμένους, υπαλλήλους και πολίτες. 
Η υποψήφια βουλευτής τέλος στις επαφές με τους φορείς του Δήμου Πέλλας, δήλωσε για ακόμη μία φορά την αμέριστη στήριξη της στις προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες σημαντικών πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων όπως είναι η ΔΗΚΕΠΑΠ και το ΚΔΑΠ-ΑΜεΑ, επισημαίνοντας την τεράστια σημασία και το κοινωνικό ρόλο τους για την περιοχή μας και τους πολίτες.








Δεν υπάρχουν σχόλια: