Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Πέλλα - Αλμωπός Αριδαίας (0-2)0-5. Που πας ρε Καραμήτρο;;;;

Προβληματίστηκα πολύ αν θα άξιζε σήμερα να αφιερώσω έστω και λίγο χρόνο για να δώσω το ρεπορτάζ του αγώνα. Κατέληξα στο να το κάνω, έστω και με κρύα καρδιά...
Η τακτική και αγωνιστική «ασάφεια» με την οποία παρατάχθηκε σήμερα, έκαναν την ομάδα μας να γευτεί την πιο βαριά εντός έδρας ήττα στην ιστορία της στην Α1. Οι τουλάχιστον ατυχείς εμπνεύσεις τόσο στην σύνθεση, όσο σε τακτική, διαχείριση και αγωνιστικό προσανατολισμό από τον πάγκο, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο σοβαρού σχολιασμού για το παιχνίδι και βεβαίως καμιά διάθεση για ουσιαστική ποδοσφαιρική κριτική της τραγικής εμφάνισης της ομάδας. Μένει μόνο μια πίκρα, γιατί αυτή η νεαρή και πολύ ταλαντούχα ομάδα, αδικείται κυρίως από τον εαυτό της, κι από τις επανειλημμένα λανθασμένες προπονητικές επιλογές.
Το προαναγγελθέν από το ματς του πρώτου γύρου «πειραματικό φάρμακο», όχι μόνο δεν έπιασε τόπο, αλλά δημιούργησε κιόλας πολλές παρενέργειες και μοιραία ήρθε ακόμη μία συντριβή, με το τελικό σκορ να μοιάζει κολακευτικό. Παρενέργειες που ελπίζω και εύχομαι να μην μας μείνουν κουσούρι και γίνουν μόνιμη και ανίατη «αναπηρία». Πολλά τα ανορθόδοξα πειράματα φέτος, που δυστυχώς το μόνο που καταφέραν μέχρι σήμερα, είναι να παίζουν με την ψυχολογία ποδοσφαιριστών, παραγόντων και φιλάθλων...
Στα καθαρά αγωνιστικά τώρα ο Αλμωπός χόρευε στην λάσπη, έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση σ' όλο το 90λεπτο, πήρε μια εύκολη νίκη και χειροκροτήθηκε στο τέλος ακόμη κι από την «δύσκολη» και «ασυμβίβαστη» κερκίδα της Πέλλας.  Ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα που πέρασε φέτος από την Πέλλα, τηρουμένων των συνθηκών και των αναλογιών.
Τα γκολ Τσακαλίδης(15'), Ταουσάνης(16',70'), Ελευθεριάδης Λ.(80') και Τόζογλου (αυτογκόλ 90'+). 
Η Πέλλα δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να προβάλλει σοβαρή αντίσταση, η ήττα έμοιαζε προδιαγεγγραμένη, το αγωνιστικό «μπόι» του Αλμωπού ιδιαίτερα υψηλό για να το πλησιάσει,  παρότι στο 0-0 είχε δοκάρι από γύρισμα του Μπρατσούδη και στραβοκλωτσιά αμυντικού των φιλοξενουμένων. Πάντως οι ποδοσφαιριστές είναι οι τελευταίοι που θα τους επιριφθούν ευθύνες.
Καλή η διαιτησία του κ. Θεολόγου και των βοηθών του, με μια μόνο ένσταση, αυτή της αδικαιολόγητης καθυστέρησης της έναρξης του αγώνα, αφού οι διαιτητές φαίνονταν αναποφάσιστοι για το αν θα έπρεπε να ξεκινήσει το παιχνίδι, έστω κι αν η καλή κατάσταση του γηπέδου δεν άφηνε καμία αμφιβολία περί ομαλής διεξαγωγής του.
Η σύνθεση: Ογκανέζωβ, Χωραφάς Καμπούρης, Σταυρακάκης, Καραπίττας(Νουσιόπουλος (Τόζογλου)), Γεωργιάδης, Μπουράκης, Χαχαμίδης, Κούμπους, Μπρατσούδης, Καραμούζας(Ριζόπουλος)

Χορηγός του ρεπορτάζ
















Δεν υπάρχουν σχόλια: