Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Α.Σ. Ειρηνούπολης - Απόλλων Κρύας Βρύσης (0-1)0-1. Άγγιξε την άνοδο ο Απόλλωνας!

Με μια ακόμη πειστική εμφάνιση ο Απόλλωνας Κρύας Βρύσης, πέρασε κι από το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας επικρατώντας με 0-1 του Α.Σ. Ειρηνούπολης, παρότι έχασε και δύο πέναλτι! Οι γηπέδουχοι μπροστά σε 800 θεατές έπαιζαν σήμερα τον δικό τους «τελικό», αφού με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, έμεναν ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης της ανόδου. Κι αναμενόμενα λοιπόν μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και ήταν πιο απειλητικοί στο παιχνίδι στα πρώτα 25 λεπτά, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν αρχικά να «διαβάσουν» το παιχνίδι και τους αντιπάλους, χτυπώντας στην κατάλληλη ευκαιρία...
Οι δύο τρεις φάσεις με καλές προϋποθέσεις από τους γηπεδούχους δεν είχαν αποτέλεσμα, με τον Απόλλωνα να ρίχνει την πρώτη προειδοποιητική «βολή» στο 30' και την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ στο σουτ του Πετρίδη από το ύψος του πέναλτι. Στο 35' οι αμυντικοί της Ειρηνούπολης πρόλαβαν τον Γ. Κίτσα πριν γίνει απειλητικός και απομάκρυναν σε κόρνερ. Στην εξέλιξη στην αμέσως επόμενη φάση με την εκτέλεση του κόρνερ από τον Σιδηρόπουλο, ο Μισαηλίδης με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα στο βάθος του τέρματος του Ιωακειμίδη γράφοντας μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το 0-1!
Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου τίποτα το αξιοσημείωτο, εκτός από το μακρυνό σουτ από τους γηπεδούχους που μπλόκαρε ο Σκαπέρδας.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε νευρικά και με αρκετή ένταση, πράγμα που στοίχισε στους γηπεδούχους με την αποβολή του Έξαρχου για πολύ σκληρό μαρκάρισμα σε αντίπαλο του. Το  αριθμητικό μειονέκτημα των γηπεδούχων δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο την προσπάθεια τους, ενώ διευκόλυνε αυτή των Απολλωνιστών.
Παρότι με 10 ποδοσφαιριστές οι γηπεδούχοι πίεσαν και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, κυρίως με στημένα, αλλά η άμυνα και ο τερματοφύλακας της Κρύας Βρύσης κρατούσαν καλά. Όσο περνούσε η ώρα, έβρισκαν μάλιστα και τους χώρους για πολύ επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Σε μια απ' αυτές στο 65' ο Γ. Κίτσας βρέθηκε απέναντι από τον Ιωακειμίδη, ο οποίος τον ανέτρεψε και ο διαιτητής υπέδειξε αμέσως το πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Νήρλας, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι της Ειρηνούπολης και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς. 
Μια καλή εκτέλεση φάουλ από τους γηπεδούχους, ανάγκασε τον Σκαπέρδα να αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ.
Κι ενώ εντείνονται οι προσπάθειες της Ειρηνούπολης για ισοφάριση και ανατροπή, η Κρύα Βρύση σε ακόμη μία «φαρμακερή» αντεπίθεση στο 75' κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του Πετρίδη από αμυντικό των γηπεδούχων! Την εκτέλεση αυτή τη φορά αναλαμβάνει ο Γ. Κίτσας, με τον Ιωακειμίδη να το αποκρούει και να κρατάει «ζωντανή» στο παιχνίδι τη γηπεδούχο.
Στα τελευταία λεπτά η Κρύα Βρύση ήταν πιο απειλητική στις αντεπιθέσεις, με τους γηπεδούχους να επιχειρούν ανορθόδοξα και μάταια να πετύχουν ένα γκολ. Γκολ που δεν ήρθε ποτέ όμως, αφού οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο τον εναπομείναντα χρόνο και έφυγαν νικητές κι από τη Βέροια.
Α.Σ. Ειρηνούπολης (Γιώργος Τυριακίδης): Ιωακειμίδης, Μανδάλης, Συμεωνίδης(Σαμψωνίδης), Τζεϊρανίδης, Αργυρίου, Κουκουράκης, Καρυπίδης, Λαμπριανίδης(Παρσόπουλος), Καραγιάννης, Έξαρχος, Γκελοσάνι(Πέτγαζλης).
Απόλλων Κρύας Βρύσης (Βαγγέλης Ντίσιος): Σκαπέρδας, Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Σ., Μπρέγκου, Μισαηλίδης, Βοτάρης Α., Κίτσας Γ.(Βοτάρης Δ.), Πετρίδης, Κίτσας Π., Νύρλος, Σιδηρόπουλος(Γκότσης).




Πηγή: kerkidasport.gr

Π.Ο. Μουδανιών - Α.Ο. Κιλκισιακός (1-0)2-2. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου στα Μουδανιά, «αίμα κι άμμος»! Ο Κιλκισιακός με τρομερά παράπονα από την διαιτησία, κατάφερε αγωνιζόμενος στο τέλος με 8 ποδοσφαιριστές(!!!) έχοντας δύο αποβολές και μια αποχώρηση με τραυματισμό, να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από τα Μουδανιά με γκολ του Βέργου στις καθυστερήσεις! Πολυζωΐδης, Φιλιππίδης τα τέρματα των γηπεδούχων, ενώ το πρώτο του Κιλκισιακού ο Τακαβάκης. Το τελικό αποτέλεσμα «βολεύει» φυσικά και τον Απόλλωνα, που μάλλον βρίσκεται με το ένα πόδι στη Γ' Εθνική!

Επόμενη αγωνιστική, Κρύα - Μουδανιά, Κιλκισιακός - Ειρηνούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: