Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Όλο και πιο κοντά στην άνοδο ο Απόλλωνας. Απόλλωνας Κρύας Βρύσης - Π.Ο. Μουδανιών (2-0)3-0

Κρύα Βρύση - Μουδανιά (2-0)3-0
Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος και ο Απόλλωνας χρειάζεται μόνο να μην χάσει στο Κιλκίς την Κυριακή, για να πανηγυρίσει την άνοδο στη Γ' Εθνική. Ο Κιλκισιακός που νίκησε στην Ειρηνούπολη, μπορεί να διατηρεί ακέραιες τις μαθηματικές ελπίδες του για την πρώτη θέση, όλοι όμως γνωρίζουν ότι όσο κι αν στο ποδόσφαιρο γίνονται «θαύματα», ο Απόλλωνας όπως τα κατάφερε νικηφόρα μέχρι σήμερα, θα πρέπει να «αυτοκτονήσει» για να χάσει το τρένο της ανόδου...
Παράσταση για ένα ρόλο στο αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι με τα Μουδανιά που κατέβηκαν να παίξουν ποδόσφαιρο, ο γηπεδούχος «καθάρισε» τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο, αφού πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος με το καθαρό 2-0 και σκόρερς τους Νήρλα(20' με πέναλτι) και Σιδηρόπουλο(40').
Στο δεύτερο ο Απόλλωνας απλώς επισφράγησε τη νίκη και την ανωτερότητά του, μ' ένα τρίτο γκολ που πέτυχε ο Γ. Κίτσας λίγο πριν συμπληρωθεί μια ώρα αγώνα. Το τελευταίο ημίωρο απλά διαδικαστικό, με το ενδιαφέρον και τις συζητήσεις των φιλάθλων να εστιάζονται περισσότερο στους στόχους και τους αντιπάλους που θα συναντήσει η ομάδα της Πέλλας στη Γ' Εθνική.

Ειρηνούπολη - Κιλκισιακός (2-3)2-4
Στο άλλο παιχνίδι, νίκη με 4-2 για τον Κιλκισιακό στη Βέροια απέναντι στην Ειρηνούπολη. 
Στο 7' με πέναλτι ο Πέτγαζλης το 1-0 για την Ειρηνούπολη. Στο 10' ο Τακαβάκης μετά από ασίστ του Παρπουτσή το 1-1, η άμεση απάντηση του Κιλκισιακού. Στο 27' ο Καραγιάννης με κεφαλιά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους. 
Ο Μπελίτσας με πλασέ στο 39' και με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 57' γύρισε το παιχνίδι, με το υπέρ των φιλοξενουμένων 4-2 να διαμορφώνεται στο 80' όταν ο Ματεντζίδης έκανε την κούρσα από την άμυνα, έσπασε την μπάλα και ο Αργυρίου την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Ζάικος, Τιτόπουλος (85' Κωνσταντινίδης), Κομπαλία, Χότζα, Ματεντζίδης, Σαβ. Παπαδόπουλος (58' Νικολαΐδης), Μπελίτσας, Σωκ. Παπαδόπουλος, Τακαβάκης, Λογγινίδης, Παρπουτσής (65' Μάναλης).

Επόμενη αγωνιστική Κιλκισιακός - Κρύα Βρύση και Μουδανιά - Ειρηνούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: