Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Πανελλήνιο Σωματείο Έκτακτου Προσωπικού ΥΠ.ΠΟ.: 3ωρη Στάση Εργασίας την Πέμπτη 21-5-2015

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Δ/ΝΣΗ : ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1 - 105 55 ΠΛΑΚΑ
ΤΗΛ.: 3219710 - FAX : 3219717

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
To Πανελλήνιο Σωματείο Έκτακτου Προσωπικού του ΥΠ.ΠΟ. κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας την Πέμπτη 21-5-2015, για τις τρεις τελευταίες ώρες του ωραρίου διαμαρτυρόμενοι για τις καθυστερήσεις των πληρωμών που εξακολουθούν στο ΥΠ.ΠΟ.
Το σωματείο απευθύνεται προς κάθε αρμόδιο προκειμένου να τακτοποιηθούν οι πληρωμές των συναδέλφων και αντιτίθεται προς την συνήθη πολιτική απέναντι στους υπαλλήλους ΙΔΟΧ που μένουν απλήρωτοι πολύ συχνά.
Οι υπάλληλοι ΙΔΟΧ στην πλειοψηφία των έργων του υπουργείου πολιτισμού από το τέλος του 2014 έως και την άνοιξη του 2015 αντιμετώπισαν έως και πολύμηνες καθυστερήσεις. Το σωματείο στηρίζει το σύνολο των συναδέλφων Πανελληνίως και καλεί σε παράσταση διαμαρτυρίας στην εφορία αρχαιοτήτων Αθηνών στο κτήριο Βάιλερ την Πέμπτη στις 13.00 καλώντας όσους συναδέλφους αντιμετωπίζουν προβλήματα πληρωμών ή όχι να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν σε Αθήνα και επαρχεία με στόχο την οργάνωση και τον συντονισμό των περαιτέρω κινήσεων με αίτημα για τους ΙΔΟΧ , εφεξής: Ούτε μια μέρα απλήρωτοι.
.
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος                                               Ο Οργ. Γραμματέας
Μιχαήλ Ζερβός                                          Πραβήτας Περικλής

Δεν υπάρχουν σχόλια: