Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Η Ρένα Δούρου και η ΕΕ του ΕΔΣΝΑ παραιτούνται από τα ένδικα μέσα κατά συμβασιούχων

Με ομόφωνη απόφαση της η Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ παραιτήθηκε από τα ένδικα μέσα για τους εργαζόμενους με τα μπλοκάκια του ΕΔΣΝΑ.
Η Ρένα Δούρου και η σημερινή Διοίκηση του ΕΔΣΝΑ παραιτούνται από τις εφέσεις, που είχε κάνει ο Σγουρός και η Διοίκησή του στον ΕΔΣΝΑ, στις πρωτόδικες αποφάσεις των Δικαστηρίων, με τις οποίες οι εργαζόμενοι με μπλοκάκια στον ΕΔΣΝΑ δικαιώθηκαν.
"Με αυτή την πράξη της Ρένας Δούρου ανοίγει ο δρόμος μονιμοποίησης των συναδέλφων μας. Την ευχαριστούμε!", αναφέρει η "Παρέμβαση ΕΔΣΝΑ".
Διευκρινίζεται πως ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) είναι ο αρμόδιος φορέας για τη διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής.

Χρήστος Δεμέτης
Πηγή: News247.gr 

Τελικά βλέπουμε την απόλυτη υποκρισία και τον επιλεκτικό στρουθοκαμηλισμό από την κυβέρνηση΄στους εργαζόμενους με δικαστικές αποφάσεις! Από την μία «αποφασίζει» τη μονιμοποίηση πολλών εκατοντάδων δημοτικων και περιφερειακών συμβασιούχων που έχουν δικαιωθεί πρωτόδικα, κι από την άλλη εξαντλεί όλη της την αυστηρότητα και τη «νομιμοφροσύνη» σ' έναν τουλάχιστον «διφορούμενο» νόμο, περί «αναγκαστικής» άσκησης όλων των ένδικων μέσων, σε μερικές εκατοντάδες συμβασιούχους με δικαστικές αποφάσεις του Δημοσίου! Συμβασιούχοι που πανθομολογουμένως, καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, σ' ένα αποψιλωμένο και με τεράστιες ελλείψεις δημόσιο και που πολλοί εξ αυτών, δεν πρόκειται να επιβαρύνουν με ούτε ένα επιπλέον cent τον κρατικό προϋπολογισμό, αφού ήδη είναι απογεγραμμένοι και πληρωνόνται επί σειρά ετών από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: