Κυριακή 3 Μαΐου 2015

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΩΝ "ΙΚΑΡΩΝ" ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΝΙ-ΜΠΑΣΚΕΤ

Την μία νίκη μετά την άλλη και μάλιστα  σημειώνει η ομάδα ΜΙΝΙ Κοριτσιών των "Ικάρων" Γιαννιτσών αποδεικνύοντας πως παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα .
Το Σάββατο 2 Μαίου, τα κορίτσια του Σπόντη Νίκου  έδωσαν   εντός έδρας αγώνα  σημειώνοντας νίκη  επί του Σκυδραικού  με σκορ 39-38 στο κλειστό γυμναστήριο "Έλλη Μυστακίδου".
Έτσι οι μικρές αθλήτριες του συλλόγου  των Γιαννιτσών, παρότι έπαιξαν μ' ελλείψεις, απέδειξαν για ακόμα μια φορά την αγωνιστικότητα και την  υψηλή μπασκετική τους αξία σ' ένα  δύσκολο παιχνίδι μετά από την αργία της Πρωτομαγιάς  που όσο νά' ναι αποτελεί πάντα τροχοπέδη στην αυτοσυγκέντρωση κάθε αθλητή -τριας.
Το πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα των "Ικάρων" πήρε σημαντική διαφορά που όμως εξανεμίστηκε στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα από την μαχητικότητα των φιλοξενουμένων και την επανάπαυση των γηπεδούχων.Έτσι το ματς μέχρι το τέλος πήγε καλάθι- καλάθι στην διακύμανση του σκορ ,το άγχος έκδηλο στα πρόσωπα όλων των κοριτσιών ,με τις μπασκεμπωλίστριες  όμως των "Ικάρων" να βγαίνουν τελικά νικήτριες από το παρκέ.
" ...Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που αγωνίστηκαν με πάθος και θέληση παρά τις ελλείψεις μας!..." δήλωσε ο προπονητής των "Ικάρων" Σπόντης Νίκος. "....Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι που εμείς το κάναμε ντέρμπυ, με την νευρικότητά μας και την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Συνεχίζουμε όμως το πρωτάθλημα πιό αποφασισμένες  με αυτοπεποίθηση και στόχο να ευχαριστηθούμε την ομορφιά του αθλήματος και να παίξουμε καλύτερα από σήμερα!...."....
".... Οι μικρές  μας πέτυχαν ακόμα μία συνεχόμενη νίκη πράγμα που μας ικανοποίησε πάρα πολύ!.." σημείωσε ο Σερέτης Θεολόγος προπονητής των "Ικάρων" Γιαννιτσών.".. Στη διάρκεια του παιχνιδιού  και οι δύο ομάδες ήταν νευρικές, με αποτέλεσμα  το τελικό  σκορ να μείνει χαμηλά. Οι κοπέλες μας ευτυχώς  αφυπνίστηκαν, ειδικά  στο τελευταίο  δεκάλεπτο, και με ένα  ψυχωμένο  παιχνίδι πήραν το ροζ φύλο αγώνα.  Άντεξαν στην πίεση της ομάδας της Σκύδρας , η οποία ήταν μέσα στο ματς αλλά δεν  κατάφερε να μας κλέψει τη νίκη! Σίγουρα μας επηρέασε η αργία της Πρωτομαγιάς, αλλά δεν μένουμε πίσω, κοιτάζουμε τώρα  μπροστά τα  υπόλοιπα παιχνίδια! Μπράβο σε όλες!..."


Δεν υπάρχουν σχόλια: