Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Νίκη ανόδου για την Κρύα Βρύση

Η Κρύα Βρύση με όχι σπουδαία εμφάνιση, αλλά με άριστη διαχείριση του παιχνιδιού έκανε ένα ακόμα μεγάλο βήμα για την άνοδο, νικώντας τον μέχρι σήμερα συγκάτοικο της στην κουρφή Κιλκισιακό.
Ο Απόλλωνας αφού ξεπέρασε αλώβητος τη νωχελικότητα και την «ψυχρολουσία» των πρώτων λεπτών όταν οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και είχαν τις ευκαιρίες κι ένα δοκάρι, κατάφερε κι ενώ δεν το έδειχνε με την μέχρι τότε απόδοσή του, να πάει στα αποδυτήρια για το ημίχρονο προηγούμενος με καθαρό σκορ 2-0. Τα τέρματα πέτυχαν οι Νήρλας με πέναλτι στο 44' και ο Π. Κίτσας με λόμπα στο 45'. 
Στο δεύτερο ο Απόλλωνας διαχειρίστηκε περισσότερο το αποτέλεσμα, προσπαθώντας να κρατήσει μακριά από το τέρμα του τους παίκτες του Κιλκισιακού, κάτι που κατάφερε άριστα, κι ενώ οι φιλοξενούμενοι έχοντας την κατοχή και το εις βάρος τους σκορ, πίεσαν, αλλά το έπραξαν ανούσια, πλην κάποιων καλών ευκαιριών προς το τέλος της αναμέτρησης. Το γκολ με το οποίο μείωσαν το σκορ οι Κιλκισιώτες αλλά πλέον ήταν πολύ αργά, επιτεύχθη στο τελευταίο λεπτό με πέναλτι του Μπελίτσα, χωρίς όμως να απομένουν τα χρονικά περιθώρια για κάτι περισσότερο.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου τα Μουδανιά νίκησαν μέσα στην Ερμούπολη με σκορ 0-1.
Η 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου διεξάγεται 17 Μαΐου 2015 και περιλαμβάνει τους αγώνες Ειρηνούπολη - Κρύα Βρύση και Μουδανιά - Κιλκισιακός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: