Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

H Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών απέκλεισε τον Ηρακλή Θεσ/νικης και πάει τελικό

Η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών στους νέους κατάφερε να αποκλείσει τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και να περάσει στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος νέων Θεσσαλονίκης όπου μετέχει.
Ευχαριστούμε τον Ηρακλή για την φιλοξενία και για το καθαρό του παιχνίδι!
Εάν το πάθος στο ποδόσφαιρο είναι καλό, εάν η ψυχή μετρά , εάν η θέληση νικήσει την κούραση και εάν έχεις πίστη……. και τις φωνές του προπονητή σου να σε τρελαίνουν τα μηνίγγια, τότε κερδίζεις και πας στον τελικό εσύ και όχι ο αντίπαλος και ας λέγετε και Ηρακλής Θεσσαλονίκης με βαριά ιστορία και φανέλα.
Το παιχνίδι το ήθελε η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών τουλάχιστον τόσο, όσο και ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης .
Το ότι θα παιζόταν στις λεπτομέρειες ο αγώνας το ξέρανε άπαντες.
Άλλωστε σε αυτό το υψηλό επίπεδο, το γεγονός ότι όλοι ξέρουν καλή μπάλα είναι δεδομένο , (διαφορετικά δεν μπορείς να σταθείς).
Ήταν λοιπόν θέμα καλής διαχείρισης... ως εκ τούτου μπράβο στον προπονητή της ΑΑΓ κ. Ε. Καραμίγκο και στους παίκτες του για όλα τα παραπάνω και γιατί μετά από 15 χρόνια πάνε στον τελικό των τελικών της (ΕΠΣΜ) Θεσσαλονίκης.
Το κοντράστ: μέσα στην αγία χαρά τους οι παίκτες τις ΑΑΓ για την πρόκριση στον τελικό, μέσα στην λύπη και στα κλάματα (και οι άνδρες κλαίνε) για τον αποκλεισμό οι παίκτες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης (πολύ συγκινητική η εικόνα, όπου το Νο 6 του Ηρακλή δακρυσμένο αγκαλιάζει τους αντιπάλους που βασικά του στέρησαν την χαρά και τον στενοχώρησαν αφάνταστα). Αυτό είναι υγιείς αθλητική παιδεία, μπράβο στον νεαρό έφηβο και φυσικά στην οικογένεια του, τους δασκάλους και τους προπονητές του, μπορούν να είναι υπερήφανοι!!!
Μπορούμε να αναφέρουμε πως κορυφαία απόδοση απο την ΑΑΓ είχαν οι Πυριτίδης, Τσιφτσής, Γιαλαμούδης που έβαλε ένα γκολ, όπου η δύναμη στην κεφαλιά πόνεσε την μπάλα!!!
….τώρα την ΚΥΡΙΑΚΗ στον τελικό με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ θα χορέψουν ταγκό, …ποιος όμως θα είναι ο καβαλιέρος ;
Παρακολουθήστε το φώτορεπορτάζ του αγώνα κι ένα φανταστικό βιντεάκι:









Δεν υπάρχουν σχόλια: