Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

Συνέντευξη Τύπου, με αφορμή την επίσκεψη ρωσικής αποστολής εκπροσώπων ιδιωτικών ρωσικών ιατρικών κέντρων, για την ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού ανάμεσα σε Ρωσία και Ελλάδα, διοργανώνουν από κοινού η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο.
Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 8 Μαΐου 2015, στις 17.30’, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλλάς», στη Θεσσαλονίκη (Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 2, 9ος όροφος).
Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου θα υπογραφεί Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για την εντατικοποίηση των προσπαθειών ανάπτυξης και σύσφιξης των εμπορικών και οικονομικών σχέσεων των δυο χωρών.
Σε σχετικές τοποθετήσεις για τη στρατηγική της σύσφιξης της ελληνορωσικής συνεργασίας, αλλά και για τον ιατρικό τουρισμό ειδικότερα, θα προβούν ο Πρόεδρος του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Χρήστος Δήμας, ο  Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και τα μέλη της ρωσικής αποστολής.
Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο συμπλήρωσε ήδη 20 χρόνια λειτουργίας με στοχευμένες ενέργειες για την ανάπτυξη των ελληνορωσικών εμπορικών και οικονομικών σχέσεων, έχοντας ισχυροποιήσει  την  παρουσία του τόσο μέσω των Παραρτημάτων του στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όσο και μέσω των κατά τόπους εκπροσώπων στις δυο χώρες, Ελλάδα και Ρωσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: