Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Δημιουργία Πολυθεάματος για τη ζωή και το έργο του Μ. Αλέξανδρου

Περίληψη διακήρυξης δημοπρασίας για την προμήθεια εξοπλισμού για τη δημιουργία Πολυθεάματος για τη ζωή και το έργο του Μ. Αλέξανδρου. 
Η ΔΗ.K.Ε.Π.Α.Π. διακηρύττει ηλεκτρονικό δημόσιο ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια εξοπλισμού για τη δημιουργία Πολυθεάματος για τη ζωή και το έργο του Μ. Αλέξανδρου, με κριτήριο κατακύρωσης συνολικά την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. για όλα τα είδη και τις ποσότητες της κάθε ομάδας ξεχωριστά, όπως περιγράφονται αναλυτικά στην αριθ. 4/2012 μελέτη της προμήθειας.
Ο κωδικός Ο.Π.Σ.Α.Α. του έργου είναι: 177365 και πρόκειται για προμήθεια με τίτλο "Προμήθεια εξοπλισμού για τη δημιουργία Πολυθεάματος για τη ζωή και το έργο του Μ. Αλεξάνδρου".
Ο Διαγωνισμός αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού, (έπιπλα και ηλεκτρονικά μέσα προβολής εικόνας και ήχου) που απαιτείται για την λειτουργία του χώρου"Πολυθεάματος", εντός του Τουριστικού Περιπτέρου και του Θεάτρου του τοπικού διαμερίσματος Πέλλας του Δήμου μας, συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 131.238,54 €(συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α).
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr.
  • Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την περίληψη της διακήρυξης.
  • Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τα συνοδευτικά αρχεία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πεταμενα λεφτα για ακομη μια φορα στο τουριστικο περιπτερο πελλας