Κυριακή 31 Μαΐου 2015

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΝ "ΙΚΑΡΩΝ" ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΜΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ

Το Σάββατο τελείωσαν  το νικηφόρο σερί τους και  οι μικρές μπασκεμπωλίστριες της Ακαδημίας" Ικάρων" Γιαννιτσών στο πρωτάθλημα μίνι, νικώντας, εκτός έδρας, με  55- 49  τα κορίτσια του Α.Ο.Κ. Βέροιας. Έτσι μετά την μεγάλη νίκη των αγοριών επί του Μέγα Αλέξανδρου, τη σκυτάλη πήραν τα κορίτσια προσφέροντας διπλή χαρά στους προπονητές Σπόντη Νίκο και Σερέτη Θεολόγο.
Η ομάδα των Γιαννιτσών ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού, διατηρώντας  μεγάλη διαφορά στο σκορ σ' όλη την διάρκεια του αγώνα παρά τις συνεχόμενες  αλλαγές με στόχο την συμμετοχή όλων των κοριτσιών  από τους δύο προπονητές. Η ομάδα της Βέροιας  μείωσε την διαφορά στο τελευταίο δεκάλεπτο (χωρίς όμως να καταφέρει να ισοφαρίσει το σκορ) όταν τα κορίτσια των "Ικάρων" χαλάρωσαν στην άμυνα και έδωσαν χώρο και ευκαιρία στις αντιπάλους να πετύχουν καλάθια.
Πάντως  το τέλος του αγώνα βρήκε τις παίκτριες των Γιαννιτσών να πανηγυρίζουν μιά ακόμα νίκη που έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν.
"...Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχισμένοι  σήμερα γιατί  πήγαμε στη Βέροια  να πάρουμε τον αγώνα  και  καταφέραμε το  στόχο μας, τελειώνοντας  το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο...." δήλωσε ο προπονητής Σπόντης Νίκος. ".... Προσπαθήσαμε λιγάκι παραπάνω από τα αξιόμαχα κορίτσια των γηπεδούχων και  είμασταν εμείς που φύγαμε με το χαμόγελο της ικανοποίησης στα πρόσωπα μας αν και οι αντίπαλες μας δεν παρέδωσαν τα όπλα μέχρι το τέλος. Συγχαρητήρια σε όλες!... Εμείς θα  συνεχίσουμε το έργο μας και τη σκληρή δουλειά στον μπασκετικο ανήφορο με γνώμονα πάντα τη συμμετοχή και τη χαρά των παιδιών για το μπάσκετ , που αγαπάμε και υπηρετούμε !....".
".....Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια μας  για τη μαχητικότητα και το σθένος  που επέδειξαν σ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού απέναντι σ' έναν μαχητικό  αντίπαλο όπως αυτό του Α.Ο.Κ. Βέροιας .Σε κάθε περίπτωση οι μπασκεμπωλίστριες μας  έδειξαν ψυχή, χαρακτήρα ακόμα και όταν οι αντίπαλες στο τέλος πλησίασαν  στο σκορ και τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο!...Ευχόμαστε καλή πορεία  του χρόνου στις αντιπάλους μας ,υγεία και ανάλογες επιτυχίες στα παιδιά μας, που μόχθησαν και δούλεψαν φέτος  στις προπονήσεις..." συμπλήρωσε ο Σερέτης Θεολόγος προπονητής των "Ικάρων".




Δεν υπάρχουν σχόλια: