Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας: Ο Πέτρος Γάγγλιου παραβρέθηκε στη Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας Πέτρος Γάγγλιου παραβρέθηκε στη Συνεδρίαση της Κεντρίκης Επιτροπής, το Σαββάτο 23/05 και την Κυριακή 24/05, στην Αθήνα και μεταφέρει μήνυμα ικανοποίησης για τις διαδικασίες και αισιοδοξίας για την πορεία της διαπραγματεύσης.
Η τελική εντύπωση που αποκομίστηκε μετα το πέρας της συνεδρίασης είναι οτι ακόμη και οι διαφοροποιημένες απόψεις που διατυπώθηκανσυνιστούν έκφραση δημακρατικών ζυμώσεων που γεννούν την ωστική δύναμη για διέξοδο απο το τέλμα στο οποίο περιήλθε η χώρα εξαιτίας των μνημονιακών κυβερνήσεων.
Εκφράστηκε στην ολοκλήρωση των διαδικασίων η βεβαιότητα πλέον οτι ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στις κόκκινες γραμμές που χάραξε ο λαός στις 25 Γέναρη και οτι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπογράψει μνημονιακή συμφωνία. Ακόμη και αν συνεχιστεί η πιστωτική ασφυξία η πληρώμη μισθών και συντάξεων έχει απόλυτη προτεραιότητα έναντι των δόσεων των δανείων. Οι άνθρωποι είναι πάνω απο το χρέος.
Άλλωστε και ο πρωθυπούργος της χώρας, Άλεξης Τσίπρας, μετα τη σύσκεψη της ομάδας πολιτικής διαπραγμάτευσης 27/5, διαβεβαίωσε τον ελληνικό λαό ότι διαπραγματεύεται η Κυβέρνηση  "εξασφάλιζοντας εκ των πρότερων συνθήκες ασφάλειας και σταθερότητας της ελληνικής οικονομίας [...] χρειάζεται να κλείσουμε ομως όλοι τα αυτία στις Κασσάνδρες, στους κινδυνολόγους. Χρειάζεται ψυχραιμία και αποφασιστικότητα στην τελίκη εύθεια".

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: