Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Πρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. Κ. Μπαλτζίδης: «Στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση των κινδύνων του διαδικτύου, κάνουμε ουσιαστική συζήτηση για τα όριά του»

Με αφορμή την πραγματοποίηση της ημερίδας με θέμα : «Κανόνες Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο – Cyber Βullying», στην οποία συμμετέχει ως συνδιοργανωτής η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.), ο πρόεδρος της επιχείρησης, κ. Κώστας Μπαλτζίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Το διαδίκτυο και η παγκόσμια κοινωνία των πληροφοριών αποτελεί σήμερα μια απτή πραγματικότητα, η οποία μας περιβάλλει από παντού. Όμως αυτή η αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα, αυτό το διαφορετικό τοπίο πρέπει να μας προβληματίσει για την ασφάλεια της χρήσης του. Για αυτό πρέπει να κάνουμε συνεχώς μια ουσιαστική συζήτηση για τα όριά του, καθώς οι συνέπειες της επιταχυνόμενης εφαρμογής του γίνονται αισθητές παντού: στις οικογενειακές σχέσεις, στην συμπεριφορά μας, στον επαγγελματικό χώρο, στον χώρο των επιχειρήσεων και του εμπορίου, στην εκπαίδευση, στον τρόπο που δουλεύουμε και διασκεδάζουμε.
Στο πλαίσιο αυτό, η δημοτική αρχή του δήμου Πέλλας μέσα από την  ΔΗΚΕΠΑΠ, στηρίζει την ιδέα και την πρωτοβουλία για την διοργάνωση της ημερίδας αυτής, σε μια προσπάθεια να συμβάλλει στην προστασία της προσωπικότητας του μαθητή, του παιδιού, του ενήλικα, της γυναίκας, της προσωπικής ζωής του καθένα μας, μέσα από την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: