Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Μεγάλη νίκη στο τοπικό ντέρμπυ με τον Μέγα Αλέξανδρο πανηγύρισαν οι ¨΄Ικαροι" Γιαννιτσών

Μεγάλη νίκη  στο τοπικό ντέρμπυ με τον Μέγα Αλέξανδρο πανηγύρισαν οι "΄Ικαροι" Γιαννιτσών στα πλάισια του πρωταθλήματος μίνι μπάσκετ  της ΕΚΑΣΚΕΜ με τελικό σκορ ...47-38.
Το παιχνίδι δικαιολόγησε πλήρως τον τίτλο του ντέρμπυ με όμορφο μπάσκετ , δυνατές φάσεις, αγωνία , ένταση  ακόμα και με  τεχνικές ποινές .Η   ρεβάνς του πρώτου αγώνα   σκόρπισε χαρά στην οικογένεια των "Ικάρων"  που έγιναν ένα κουβάρι στο κέντρο του γηπέδου  αλλά και στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του  συναρπαστικού αγώνα.
Για το αν η ομάδα του χρησιμοποίησε  την ήττα του πρώτου γύρου ως οδηγό ο προπονητής των "Ικάρων"  Σπόντης Νίκος  υπογράμμισε πως «έχει  περάσει αρκετό διάστημα από τότε  και σήμερα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι . Πάντως σίγουρα μας πείσμωσε και μας έδωσε ένα έξτρα κίνητρο για να προσπαθήσουμε περισσότερο  Οι παίκτες μου  αντιλήφθηκαν  τη σπουδαιότητα του αγώνα και το έδειξαν στις  προπονήσεις που ήταν όλες  δυνατές αλλά και στο σημερινό παιχνίδι που ήταν  όλοι τους  συγκεντρωμένοι και παθιασμένοι.Γι αυτό και είχαμε τα ηνία του αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος.. Όλοι θέλουν να παίξουν σε ένα τέτοιο παιχνίδι...Είμαστε  νεαρή  ομάδα, αποσπάσαμε το σεβασμό όλων των αντιπάλων  κι αυτό λέει πολλά. Μην ξεχνάμε ότι κάθε ματς παίζουμε στην ουσία εκτός έδρας, σε ουδέτερο γήπεδο, γιατί το συγκεκριμένο τμήμα δεν κάνει προπονήσεις στο Κλειστό Γυμναστήριο Έλλη Μυστακίδου.  Αυτό καθιστά την πορεία μας στο φετινό πρωτάθλημα  και την κατάκτηση της πρώτης θέσης  ακόμη πιο ηρωική. Μπράβο σε όλα τα παιδιά!... "
Ο έτερος κόουτς των "Ικάρων" Σερέτης Θεολόγος  , κλήθηκε να σχολιάσει το ντέρμπυ  αλλά και το φετινό πρωτάθλημα μίνι  που έφτασε στο τέλος του .".. Στην  σημερινή νίκη μας απέναντι στην ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου  έπαιξε  ρόλο το αήττητο  σερί μας γιατί ερχόμασταν  με φόρα σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι αλλά και η έντονη επιθυμία μας να πάρουμε τη ρεβάνς από το προηγούμενο ντέρμπυ που δυστυχώς χαρίσαμε στους αντιπάλους  απλόχερα,  με δικά μας λάθη... Ωστόσο, αυτό  από μόνο του δεν έλεγε κάτι. Έπρεπε να παίξουμε δυνατά , να παλέψουμε τον αγώνα μέχρι τέλους και να φανούμε συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση. Εάν και δεν κάναμε ,ουσιαστικά καλό παιχνίδι, εντούτοις καταφέραμε να κερδίσουμε δίκαια. Πρέπει πάντως όλοι μας   να μάθουμε να χαιρόμαστε τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Χωρίς τον δεύτερο και τον τρίτο, δεν υπάρχει και πρώτος... Όσον αφορά το  πρωτάθλημα μίνι , υπήρχαν κι άλλες ομάδες που  επεδίωξαν  να μας κυνηγήσουν ,αλλά  καταφέραμε  να ξεχωρίσουμε και να πρωταγωνιστήσουμε με μικρής ηλικίας καλαθοσφαιριστές στην πλειοψηφία  τους γεννηθέντες το 2001-2003 , εισπράττοντας ικανοποίηση για την πρόοδο των παιδιών κι αντλώντας αισιοδοξία για το μπασκετικό τους μέλλον.Συγχαρητήρια σε όλους, παίκτες μας και αντιπάλους!..".





Δεν υπάρχουν σχόλια: