Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

«Άσπρος καπνός» στον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας!

Μετά την έκτακτη Γ.Σ. που πραγματοποιήθηκε χθες σε ιδιωτικό χώρο της Πέλλας, βγήκε ο πολυπόθητος «άσπρος καπνός» και ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος απέκτησε «νέα» διοίκηση, έστω κι αν σχεδόν τα 2/3 της αποτελούνται από μέλη της απερχόμενης... Ήταν μια θετική εξέλιξη για τον ποδοσφαιρικό σύλλογο μας, που για 6η συνεχόμενη χρονιά θα δώσει το παρόν στην «μεγάλη κατηγορία», κι όπως το συνηθίζει πάντα, με αρκετά ανταγωνιστική παρουσία...
Με μόνη επίσημα ανακοινώσιμη αυτή τη θέση του προέδρου στην οποία παραμένει ο κ. Ανδρέας Κουτσοκώστας, η νέα διοίκηση θα προσέλθει άμεσα σε έκτακτη συνεδρίαση τις επόμενες μέρες για να συγκροτηθεί σε σώμα και να πιάσει αμέσως δουλειά, ετοιμάζοντας το σχεδιασμό και προγραμματισμό της αγωνιστικής περιόδου 2015-16. Αμέσως θα υπάρξουν ανακοινώσεις με τα ονόματα που θα απαρτίζουν τη νέα διοίκηση και φυσικά τις θέσεις που θα καταλάβει ο καθένας.
Επίσης η ομάδα μας όπως ήδη έχει προαγγελθεί, βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόσληψη του νέου προπονητή. Πρόκειται για γνωστό και καταξιωμένο πρόσωπο, που θα απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης και της καθολικής αποδοχής όλων. Το όνομα του πιθανόν να ανακοινωθεί μαζί το σχήμα της νέας διοίκησης. Όπως έγινε γνωστό από κύκλους του νέου σχήματος, σχεδιάζεται και αναμένεται η μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου με 2-3 ακόμη ποδοσφαιριστές σε θέσεις κλειδιά, ώστε να μην επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό η αρκετά πετυχημένη και πολλά υποσχόμενη περσινή μας ομάδα με το νεανικό και ταλαντούχο ρόστερ. Τέλος ετοιμάζονται άμεσα δράσεις για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου, όπως είναι η καθιερωμένη κάθε χρόνο λαχειοφόρος αγορά με αξιόλογα πάντα δώρα και κλήρωση ανήμερα της τοπικής πανήγυρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: