Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

«Μαχητής» στην Α2 ο Κληντσάρης του Πανεδεσσαϊκού!

Στην Α2 Εθνική κατηγορία με τα χρώματα των  Μαχητών Δόξας Πεύκων θα αγωνίζεται από τη φετινή χρονιά ο ταλαντούχος πόιντ γκαρντ του Πανεδεσσαϊκού Αναστάσιος Κληντσάρης. Ο Εδεσσαίος καλαθοσφαιριστής αφού δοκιμάστηκε στις προπονήσεις από τον κόουτς Χατζηκυριακίδη,  την περασμένη Τετάρτη υπέγραψε στην ομάδα των Πεύκων  κάνοντας ένα πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα του.
Η ομάδα των  «Μαχητών» προχώρησε σε μία ακόμη μεταγραφική κίνηση που μπορεί να χαρακτηριστεί επένδυση για το μέλλον προσθέτοντας στο ρόστερ της τον ύψους 1,90 πόιντ γκάρντ, χαρακτηριστικό της φιλοσοφίας της ομάδας και του προπονητή της.
Ο Κληντσάρης θα ενισχύσει τα Πεύκα τόσο στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής όσο και στην προσπάθεια  τους να διατηρήσουν τα ηνία  στο πρωτάθλημα Νέων Θεσσαλονίκης το οποίο κατακτούν τα τελευταία δύο συναπτά έτη.  
Ο Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός του εύχεται να είναι υγιής και μέσα από την αγωνιστικότητα και την μπασκετική ευφυΐα που τον διακρίνουν, να μπορέσει να ξεχωρίσει στο ιδιαίτερα απαιτητικό  πρόγραμμα της νέας του ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: