Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Με νέο γυμναστή η φετινή προτετοιμασία για τον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας

Ο Γιάννης Χαρπίδης από τα Γιαννιτσά, θα είναι ο νέος γυμναστής της ομάδας μας. Ο 33χρονος γυμναστής δεν είναι άγνωστος στην Πέλλα, αφού την περίοδο 2005-2006 φόρεσε ως ποδοσφαιριστής και τη φανέλα του συλλόγου. Έτσι φαίνονται όλα σχεδόν έτοιμα στο σύλλογο, ενόψει της προετοιμασίας, που εκτός σοβαρού απροόπτου, η έναρξή της έχει ορισθεί για το απόγευμα της Δευτέρας 10 Αυγούστου 2015.
Πρόκειται για μια καλή λύση για την εκγύμναση και την φυσική κατάσταση της ομάδας που αποτέλεσαν τα τελευταία χρόνια μερικά από τα σημαντικότερα στοιχεία που την χαρακτήριζαν όλη την αγωνιστική σεζόν, μια λύση επίσης που λύνει και τα χέρια του Κώστα Νινιατσούδη που θα ρίξει όλο το βάρος αποκλειστικά και μόνο στην τακτική, την αγωνιστική πειθαρχία, την αμυντική λειτουργία και την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας.
Στα μεταγραφικά η ομάδα μας κινείται δραστήρια ώστε να καλύψει όλα τα κενά που προέκυψαν από αποχωρήσεις και «ανωτέρα βία», έχοντας έρθει σε επαφή με αρκετούς στόχους και είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων. Ήδη μαζί με τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που πρόσφεραν και ήθελαν να παραμείνουν στην ομάδα, που ήταν και το πρώτο μέλημα της διοίκησης, πρέπει να θεωρούνται σχεδόν «τελειωμένες» και 4-5 νέες μεταγραφές, με ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν κι άλλο το αρκετά καλό αγωνιστικό της επίπεδο. Υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις και με 3-4 νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, από διάφορες ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών της περιφέρειας μας. Η διοίκηση ευελπιστεί μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας να έχει κλείσει το ρόστερ, αλλά κι αν αυτό παραταύτα δε συμβεί, στόχος είναι να μην υπάρχουν εκκρεμότητες μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων στις αρχές Σεπτέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: